2777
2789
عنوان

بازم خیانت .دارم دق میکنم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8574 بازدید | 396 پست
وای خدا.. چه اشتباهی کرده داداشت اونایی ک ب زنشون اعتماد دارن ب زور چیزی ب اسمشون میزنن.. حالا ک ای ...

اره تموم راه هاشو یه وکیل گفته .داداشم اصلا نگران مهریش نیست چون میدونه اونو چه جوری نده.طلاقم نمیده  طوری بشه که التماس کنه واسه طلاق .تا ماشینو خونه رو برنگردونه طلاق نمیده .ازدواجم میکنه .بچه رم نمیده

واسه حل مشکل داداشم یه صلوات اگه میتونین بفرستین .ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اطلاعات حقوقیتون زیاده .وکالت خوندین؟

نه عزیزم. مشابه همین واسه یکی از فامیلای ما پیش اومده.. زنش تو تل و اینستا چت میکرده.. الانم زنه التماسش میکنه ک ببخشه ولی فامیلمون میگ طلاق! هنوز جدانشدن چون مهریشم زیاده اگ اقدام کنه باید مهریه بده، بچه ندارن ولی

نه عزیزم. مشابه همین واسه یکی از فامیلای ما پیش اومده.. زنش تو تل و اینستا چت میکرده.. الانم زنه الت ...

اره داداشمم میگه هم وزنش طلا بدن بهم دیگه نمیخامش .منم داداشم  واسه طلاق اقدام نمیکنه .فقط عدم تمکین میگیره که بتونه نامه ازدواج مجدد بگیره و نفقه نده .اونا واسه بچه خیلی بی تابن .داداشمم میگه شده زندان برم میرم بچه نمیدم

مخصوصا ک پررو بازی دراورد

اره عوضی کوتاه بیاد پررو پررو در خونم قفل کرده راش نمیده .خدا جای حق نشسته .داداشمم مظلوم بود خودش حقشو میگیره

اره له شده داداشم .اسکرین چتاشو داد من خوندم .موهای تنم سیخ  شد وقتی اون چیزا رو میخوندم .باور ...

خیانت گناه نا بخشودنیه

ولی متاسفانه از اون دسته اعماله که اول همسر و فرزند ازش آسیب میبینن و شخص خائن بدون احساس پشیمونی همچنان سرگرم لذت بردن از کارشه

دیدم حتی این افراد بعد از پشیمونی و توبه ظاهری ته دلشون اون روزها رو لذیذترین لحظات عمرشون میدونن

انگار شیطان خیانت ظاهرش خیلی فریبندس

خیانت گناه نا بخشودنیه ولی متاسفانه از اون دسته اعماله که اول همسر و فرزند ازش آسیب میبینن و شخص خا ...

اره متاسفانه .بعضیا حتی ظاهری هم پشیمون نیستن  که ادم دلش خوش باشه .دقیقا مثل زن داداشمم پشیمون که نیست طلبکارم هست میگه همش ساختگیه حتما زیر سرش بلند شده😐

اره متاسفانه .بعضیا حتی ظاهری هم پشیمون نیستن  که ادم دلش خوش باشه .دقیقا مثل زن داداشمم پشیمون ...

من هم دیدم. خیانت خیلی زباد شده. فقط یکی از فامیلای ما مرده زرنگی کرد. بی سر و صدا مث احمقا به زنش گف میرم ماموریت و زنه هم از خدا خواسته زنگ زد و اون طرفو اورد تو خونش

شوهره هم با دوستاش هماهنگ بود. با نیروی انتظامی رفتن با هم گرفتنشون

یه وضعی بود که حتی خانواده زنش هم برا حفظ آبرو طرف دامادو گرفتن

ولی باز هم میگم چه فایده

چون برا زنه پرونده کیفری ساختن و اعتراف گرفتن ولی شوهره بجاش داغوون شده. حالا شوهره جای برادری خوش تیپ, خوش چهره, پولدار و خیلی متعهد. زنه رفته با یه مهاجری که نه تحصیلات نه خونه و زندگی و نه قد و قیافه داره 

خدایا داریم به کجا میریم!!!!!!

از فردا باید بریم راهپیمایی با شعار 

مـــرگ بر خیــانت مـــرگ بر خیـانتکار.

لعنــــت به خیانتکارا😡😠انشالله مورچه گازشون بگیره،شامپو بره تو چشمشون بی لیاقتارو.

عزیزم به هیچ وجه نمیشه ادامه بدن،دادگاهم بچه رو مطمئنن میده به داداشت.هر چه سریعترم یه زن خوب براش پیدا کن.اون بی لیاقتم دیگه آزاد میشه هر کاری دلش میخواد بکنه

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز