2777
2789
عنوان

کندر مفید یا مظر؟

391 بازدید | 34 پست

سلام مامانای گل .من شنیده بودم و توی کتاب ریحانه بهشتی هم خونده بودم که خوردن کندر خیلی خوبه و تقریبا از یک ماهگی تا الان که دو ماهه هستم خوردم.اما حالا فهمیدم فقط تو ماه۳ باید خورد

کسی اطلاعاتی دراین مورد داره؟

آیا ضرر داشته حالا خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جسارتا *مضر درسته

بیخیال

امروز همسرم جزوه گرفته فقط تو ی صفحه ۲خط خوندم ۲تا غلط املائی داشت

اونا ک خیر سرشون دانشجو ان

اموال رو نوشته بود انوال

طلب رو نوشته بود تلب

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

وای تورو خدا زیاده روی نکن حاصل مصرف بیش از حد کندر الان طبقه پایینه ما داره آتیش میریزه این دختر همش سه سالشه از 8 صب تا 3 شب یه ریز شیطنت داره و جیغ جیغش میاد بالا اه 😦😧😦😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بیخیال امروز همسرم جزوه گرفته فقط تو ی صفحه ۲خط خوندم ۲تا غلط املائی داشت اونا ک خیر سرشون دانشجو ...

رشتش حقوقه ؟😂

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
وای تورو خدا زیاده روی نکن حاصل مصرف بیش از حد کندر الان طبقه پایینه ما داره آتیش میریزه این دختر هم ...

یه بار بهش بگو بیاد بالا بترسونش که دیگه سرو صدا نکنه😂

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
البته دکتر سنتی میگن جنون !!!! به جای بیش فعالی  

جالبه این کلینک طب سنتی که من میرفتم میگفتن خیلی هم خوبه و حتما مصرف شه

ولی بعضیها میگن مضره

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
انوال😂

خودمم انقد خندیدم

اخه همسرم همش مسخره میکرد ک دانشگاه غیر انتفاعی خوندی و فلان 

امروز ک از جو کلاسشون تعریف کرد گفتم در مقابل شما پس ما نابغه بودیم😂😂😂

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم