2777
2789
عنوان

امتحان 💔🤕

117 بازدید | 18 پست

امتحان علوم دارن میخوام نمره بالا بگیرم نهمم ولی نمیدونم چطور بخونم که نمره یالا بگیرم صبحی کلاس تقویتی بود قرار بود برم ولی خواب افتادم بعد که بیدار شدم کلی گریه کردم الان چیکار کنم من؟

اصلن حالم خوب نیست کاشکی من کسیو داشتم ریاضی و علوم یادم بده تا دیکه آنقدر ریاضی تجدید نشم🤕💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من وقتی نهم بودم مجازی بود کلاسا میرفتم از آپارات ریاضی یاد می‌گرفتم قبول شدم

کاش واسه ماهم مجازی بود 

اونطوری من میتونستم تلاش کنم راحت تو خونه و هر رشته‌ای میخوام بیارم

کاش واسه ماهم مجازی بود اونطوری من میتونستم تلاش کنم راحت تو خونه و هر رشته‌ای میخوام بیارم

😑 تو مجازی کسی درس گوش نمی‌داد یاد گرفتن هم سخت بود منم وسط کلاس میرفتم گیم میزدم ولی خودم خوندم قبول شدم 

برام دعا کنید ♥️🤝🏻

درس رو چطوری میخونی حفظ میکنی یا مفهومی ؟ علاقه هم داری به علوم و ریاضی ؟

حفظ میکنم علاقه که دارم 

خیلی هم دوست دارم تجربی برم ولی یه اشتباه کردم هفتم و هشتم شهریور شدم چون مشکل داشتم نتونستم بخونم و نمرم یکسال ۱۰ یکسالم ۸ شد نمیدونم امسال نمیدونم چقدر بشم تجربی میارم چیکار کنم آخه فقط به تجربی علاقه دارم

😑 تو مجازی کسی درس گوش نمی‌داد یاد گرفتن هم سخت بود منم وسط کلاس میرفتم گیم میزدم ولی خودم خوندم قب ...

درسته اون زمان نهم نبودم 

دانش آموز که بودم راحت بود تقریبا من که حضوری ترجیحش میدم همش تقلب بود😂

حفظ میکنم علاقه که دارم خیلی هم دوست دارم تجربی برم ولی یه اشتباه کردم هفتم و هشتم شهریور شدم چون مش ...

بنظر من سعی کن مفهومی بخونی گوشیت رو بزار روی زنگ سرساعت بیدار بشو کلاس هات برو خواب نمون تلاشت رو خیلی کن موفق میشی انشالله 

بنظر من سعی کن مفهومی بخونی گوشیت رو بزار روی زنگ سرساعت بیدار بشو کلاس هات برو خواب نمون تلاشت رو خ ...

مرسی ولی میدونی چی سختش میکنه 💔

همین که همچی برات یه احتماله گاهی برای یه احتمال باید تلاش کنی 🥲

بنظر من سعی کن مفهومی بخونی گوشیت رو بزار روی زنگ سرساعت بیدار بشو کلاس هات برو خواب نمون تلاشت رو خ ...

میدونه خیلی برام سخته لحظه ای رو تصور کنم که برگه هدایت تحصیلی اومد و من نیاوردم اما خوب میتونم لحظه ای رو تصور کنم که آوردم و دارم از خوشحالی گریه میکنم چقدر همچی خوب میشه شاید این تنها چیزی باشه که من از دنیا میخوام 🥲💔

رایت میگن اگه رشته ای نیاری مدرسه غیر انتفاعی میتونی هرچی بخوای بری؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز