2821
2789
عنوان

امتحان 💔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 18 پست
مرسی ولی میدونی چی سختش میکنه 💔همین که همچی برات یه احتماله گاهی برای یه احتمال باید تلاش کنی 🥲

درسته سخته گاهی  آدم میگه ممکنه تلاشم بی فایده باشه ولی از نظر من تلاش بی فایده خیلی بهتر از تلاش نکردن چون روزی نداره که بگی وای کاش بیشتر تلاش کرده بودم شاید شده بود و یک چیز مهم تلاش کنی میشه حتما نگران نباش من از الان آینده درخشانت رو میبینم خودت هم ببین هدف گذاری کن تلاش کن بهش میرسی 

بنظر من سعی کن مفهومی بخونی گوشیت رو بزار روی زنگ سرساعت بیدار بشو کلاس هات برو خواب نمون تلاشت رو خ ...

میدونه خیلی برام سخته لحظه ای رو تصور کنم که برگه هدایت تحصیلی اومد و من نیاوردم اما خوب میتونم لحظه ای رو تصور کنم که آوردم و دارم از خوشحالی گریه میکنم چقدر همچی خوب میشه شاید این تنها چیزی باشه که من از دنیا میخوام 🥲💔

رایت میگن اگه رشته ای نیاری مدرسه غیر انتفاعی میتونی هرچی بخوای بری؟

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی ولی میدونی چی سختش میکنه 💔همین که همچی برات یه احتماله گاهی برای یه احتمال باید تلاش کنی 🥲

درسته سخته گاهی  آدم میگه ممکنه تلاشم بی فایده باشه ولی از نظر من تلاش بی فایده خیلی بهتر از تلاش نکردن چون روزی نداره که بگی وای کاش بیشتر تلاش کرده بودم شاید شده بود و یک چیز مهم تلاش کنی میشه حتما نگران نباش من از الان آینده درخشانت رو میبینم خودت هم ببین هدف گذاری کن تلاش کن بهش میرسی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز