2777
2789
عنوان

خیلی قدم بلنده❓😭

298 بازدید | 16 پست

170 قدمه 17 سالمه 

مامانم 157 بابام 165 اصلا دوست ندارم ازشون بلندتر با‌شم خیلی خجالت میکشم کنارشون وایمیسم کنارم راه میرن ازشون فاصله میگیرم 

بین اون فامیلایی که نزدیکمونن یه داییم مونده بود که قدش ازم بلند تر بود که الان من 1 سانت ازش بلندتر شدم 

اصلا دوست ندارم انقد بلند باشم از اطرافیانم بلندتر شدم الان یه دختره توی یه سایت نوشته بود قدم 175 عه هر خواستگاری که میاد از قدم ایراد میگیره 

هرروز به نگرانیم اضافه میشه نکنه بلندتر بشم خیلی درازم الان؟😭

170 قد خیلی بلندی نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من از خدام بود قدم 175 تا 180 بود

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد بلند که زیباست

۱۷۵ و ۱۷۰ یعنی خوشتیپ 

همسرتونم دیگه بخاد زیر این قدها باشه خیلی کوتاه قد‌میشه، مرد ۱۷۵ به بالا هم که معمولا همه همینن! پس نگران تفاوت قد با همسرتونم‌‌نباشید.

این که دوست ندارید کنار مامان باباتون راه برید خیلی زشته، یادتون نره هرچی دارید از اوناست! چیزی که الان هستید! هرچی به اونا بیشتر احترام بزارید جلوی بقیه ، احترام بیشتری میبینید از مردم، من به سبک خودشون همیشه جلو همه با لفظ حاج آقا و حاج خانوم ازشون یاد میکنم، و اینو حس کردم بقیه هم احترام میزارن و کمتر از این روشون نیست بگن، این بهم اعتماد بنفش میده! 

من از خدام بود قدم 175 تا 180 بود

این همه میگن قانون جذب نمیدونم چرا برا من صدق نمیکنه 

هرچی تو کل عمرم همیشه دوست داشتم کوشولو باشم هی دراز میشم 

من اصلا دوست ندارم قدم بلند باشه چرا آخه خدا به اونایی که میخوان نمیده 

چه عجیبه واست

اینم یه نعمته واسش شکر گزار باش

این مسئله دست خودت نبوده که بابتش خجالت بکشی

منم کسایی رو دیدم که از پدر و مادرشون بلندترن خیلی هم خوشحالن!

من خودم قدم ۱۷۶هست از مادرم بلندترم

کسی هم واسه قد بهت حرفی زد و مسخره کرد بدون از حسادت و نادانیه

قد بلند که زیباست۱۷۵ و ۱۷۰ یعنی خوشتیپ همسرتونم دیگه بخاد زیر این قدها باشه خیلی کوتاه قد‌میشه، مرد ...

با اینکه از قدم راضی نیستم ولی خیلی قشنگ و تأثیر گذار بود ممنونم 

این همه میگن قانون جذب نمیدونم چرا برا من صدق نمیکنه هرچی تو کل عمرم همیشه دوست داشتم کوشولو باشم هی ...

برو خداروشکر کن

همچین شانسی داره

البته گفتم 170 هم همچین بلندم نیستا

پس نگران نباش

چکار کردی قدت بلند شد؟ با توجه به اینکه ژن قد بلند هم از طرف پدر و مادر نداشتی؟ مثلا خوراکی خاصی هست ...

نه والا هیچ کاری نکردم 

حتی قبلا تو نت سرچ می کردم چیکار کنم رشد قدم متوقف بشه شبا دیر می خوابیدم که قدم بلند نشه ولی هی باز بلندتر شدم 

خانوادم چه از پدری چه از مادری اکثرا قد کوتاهن یعنی میشه گفت فقط دایی بزرگم و بچه هاش قدشون بلنده که البته خیلی هم بلندن