2777
2789
عنوان

بنظرتون☺😎😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 21 پست

بچه ها من فردا میرم تو 21 هفته پس چرا اصلا تا الان یک کیلو هم اضاف نداشتم همون 55 ک قبلا بودم 😕

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربون صدقه شوهرت؟

نه شوهر خودش، منظورم اينه من تَو خودم جوش اورده بودمً أز كاراي شوهرش ربطي هم به من نداشت حرفي هم نزدم،  طرز رفتارشو ميگم من بودمً ي قتل اتفاق ميافتاد اونجا 😬

نه قبل بارداری چربی اضافی نداشتم

اما تو بارداری خیلی خوش اشتهام😋😭

همش دوست دارم بخورم

اه

الان هوس بستنی میوه ای و انار کردم

روزی ی کیلو فقط پرتقال میخورم 

همسایه امون از شمال میاره

اما اراده ام تو لاعری خیلی خوبه

میگم یعنی برمیگرده انشالله؟؟؟

بچه ها من فردا میرم تو 21 هفته پس چرا اصلا تا الان یک کیلو هم اضاف نداشتم همون 55 ک قبلا بودم 😕

چ خوب ☺البته من تا هفته ۲۱ فکر کنم ۶ ک زیاد کرده بودم😂😂😂

چ خوب ☺البته من تا هفته ۲۱ فکر کنم ۶ ک زیاد کرده بودم😂😂😂

رشد نی نی طبق سونو تا الان خوب بوده اما خودم نه دریغ از یک کیلو میگم نکنه نی نیم تپلی نشه 😢😢😢😢😢

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
رشد نی نی طبق سونو تا الان خوب بوده اما خودم نه دریغ از یک کیلو میگم نکنه نی نیم تپلی نشه 😢😢😢😢😢

نه به دلت بد راه نده

خب بستنی بخور

دلستر و چهار مغز

شما ک وزنت بالا نمیره حسابی بخور 

تا الان ک وزن نگرفته 

اما میگیره من روزی ۲ لیتر شیر میخورم

تو هفته ۳۰ بچم ۲ ک بود