2777
2789
عنوان

بنظرتون☺😎😎😎😎

204 بازدید | 21 پست

این اضافه وزن بارداری تا کی از بین میره😢

خیلی تو مخمخ تا الان ۱۵ ک

البته من سینه هام بزرگ هستن به نسبت بدنم و احساس میکنم بخاطر تورم اونام هست

🤔🤔🤔🤔🤔🤔

کی این چند وقت بگذره دیگه خسته شدم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه قبل بارداری چربی اضافه نداشتی مطمئن باش خیلی زود برمیگردی به حالت قبل چون سوزوندن چربی های تازه سخت نیست

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
واي يكي از دوستاي من از روزي كه فهميد بارداده انقدر ورزش و رژيم رعايت كردً روز زايمانش حتي با اينكه ...

چه جوری رژیم گرفت رفت دکتر یا همینجوری برا خودش کمتر غذا خورد

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
چه جوری رژیم گرفت رفت دکتر یا همینجوری برا خودش کمتر غذا خورد

نه دكتر رفت، كل طول حاملگيش حتي صبحونه هم خونهً نخورد فقط غذا بيرون يا مادرش درست ميكرد ولي ورزش و رژيم دكتر، حدود ٥-٦ ماه قبل بارداريش هم رفته بودً دكتر كه بچش پسر بشه كنترل ميكرد هميشه 

واي يكي از دوستاي من از روزي كه فهميد بارداده انقدر ورزش و رژيم رعايت كردً روز زايمانش حتي با اينكه ...

والا ماهم ورزشکار بودیم تا اومدیم یه کم ورزش کنیم اونم ورزش بارداری دکتر گفت بشین. استراحت کن. تا اومدیم رژیم درست حسابی بگیریم گفت بچه ریزه بخور 

آخرشم چاق شدیم رفت. در عوض نینیم جیگرم شده الان

والا ماهم ورزشکار بودیم تا اومدیم یه کم ورزش کنیم اونم ورزش بارداری دکتر گفت بشین. استراحت کن. تا او ...

زنده باشه 💓💓 نميدونم دوستم حتي بعد از زايمان فكنم ي ماه بعد، ورزش با كودك ميرفت، البته قبلشم خَيلي خوش هيكل بودً ي دختر كردً زيباي خَيلي قد بلند 

دوستت دیگه خیلی رویایی زندگی میکرد. والله من تا الانش که ۶ ماهشه همش خسته کوفته. کم خواب😅

😂😂😂كلا رو أبرأ سير ميكنه، ولي گذشته أز شوخي سياستي كه اون تَو زندگيش داره هميشه برندش ميكنه ما ي سفر رفته بوديم من نزديك بودً جوش بيارم ي بلايي سر شوهرش بيارم اين ميخنديد قربون صدقش ميرفت ميزد تَو سرش كار اشتباهشو 😬😬😬