nikan96 مدیر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 3053 عنوان بنظرتون☺😎😎😎😎 | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 21 پست این اضافه وزن بارداری تا کی از بین میره😢خیلی تو مخمخ تا الان ۱۵ کالبته من سینه هام بزرگ هستن به نسبت بدنم و احساس میکنم بخاطر تورم اونام هست🤔🤔🤔🤔🤔🤔کی این چند وقت بگذره دیگه خسته شدم😭 1396/09/20 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانفاطیما عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 176 😂😂😂كلا رو أبرأ سير ميكنه، ولي گذشته أز شوخي سياستي كه اون تَو زندگيش داره هميشه برندش ميكنه ما ي ... قربون صدقه شوهرت؟
angelaa عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 8204 بچه ها من فردا میرم تو 21 هفته پس چرا اصلا تا الان یک کیلو هم اضاف نداشتم همون 55 ک قبلا بودم 😕 دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
assali عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 11420 قربون صدقه شوهرت؟ نه شوهر خودش، منظورم اينه من تَو خودم جوش اورده بودمً أز كاراي شوهرش ربطي هم به من نداشت حرفي هم نزدم، طرز رفتارشو ميگم من بودمً ي قتل اتفاق ميافتاد اونجا 😬
nikan96 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 3053 نه قبل بارداری چربی اضافی نداشتماما تو بارداری خیلی خوش اشتهام😋😭همش دوست دارم بخورماهالان هوس بستنی میوه ای و انار کردمروزی ی کیلو فقط پرتقال میخورم همسایه امون از شمال میارهاما اراده ام تو لاعری خیلی خوبهمیگم یعنی برمیگرده انشالله؟؟؟
nikan96 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 3053 بچه ها من فردا میرم تو 21 هفته پس چرا اصلا تا الان یک کیلو هم اضاف نداشتم همون 55 ک قبلا بودم 😕 چ خوب ☺البته من تا هفته ۲۱ فکر کنم ۶ ک زیاد کرده بودم😂😂😂
angelaa عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 8204 چ خوب ☺البته من تا هفته ۲۱ فکر کنم ۶ ک زیاد کرده بودم😂😂😂 رشد نی نی طبق سونو تا الان خوب بوده اما خودم نه دریغ از یک کیلو میگم نکنه نی نیم تپلی نشه 😢😢😢😢😢 دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
nikan96 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 3053 رشد نی نی طبق سونو تا الان خوب بوده اما خودم نه دریغ از یک کیلو میگم نکنه نی نیم تپلی نشه 😢😢😢😢😢 نه به دلت بد راه ندهخب بستنی بخوردلستر و چهار مغزشما ک وزنت بالا نمیره حسابی بخور تا الان ک وزن نگرفته اما میگیره من روزی ۲ لیتر شیر میخورمتو هفته ۳۰ بچم ۲ ک بود