نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 عنوان با پیج فیک پیام دادم همراه با شات 204 بازدید | 17 پست رفیقم با پیج فیک به کراش پنج سالم پیام داد که ببینیم تو رابطه هست ببینید چی گفته:)خیلی دلم شکستهپنج سال کم چیزی نیست اوایل گفتم بچگیه یکم بزرگ شم از سرم میپره ولی..و جالبیش اینجاست طبق چیزایی که شنیدم اونم بهم حس داشته میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂 1403/10/06 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 کاری بدی کردین چرا؟من فقط میخواستم بدونم تو رابطست یا نه میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
kamr عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 745 چرا؟من فقط میخواستم بدونم تو رابطست یا نه رابطه عاطفی یه دخترو به هم نزن . اون دختر چه گناهی داره
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 کراشت بوده دیگه تو رابطه نبودید پس خب .... ولی خب اینکه چیزایی گفته بود که منو امیدوار کرده بود که اونم دوستم داره و پنج سال تموم بهش فکر کردم سخته بخوام بیخیالش شم و فراموشش کنم میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 رابطه عاطفی یه دخترو به هم نزن . اون دختر چه گناهی داره من که نمیدونستم تو رابطست میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
گماله۲۰ عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 3883 ولی خب اینکه چیزایی گفته بود که منو امیدوار کرده بود که اونم دوستم داره و پنج سال تموم بهش فکر کردم ... حالا دیگه گذشته و مطمئن شدی ازش احساستو کمتر کن و دیگه اصلا چک نکن چیزی رو بزار همینجا تموم شه
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 میدونه تویی ؟ نه پیج فیکه میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
نمکیم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 477 کلا نمیدونه روشکراشی؟ نه آشناست..هیچ وقت نزاشتم بفهمه و همیشه خیلی عادی باهاش رفتار میکردم میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂