2777
2789

گفتن ولبان جلوی پرخوری عصبی رو میگیره خوردم فقط اشتهام ده برابر شد!

گفتن کلرودیازپوکساید ارامبخشه اونم خوردم تاثیر نداشت!

گفتن ملاتونین بخوری خوابت تنظیم میشه دوز بالا خوردم بازم فرقی نکرد خودم به زور قهوه و با بدبختی تنظیمش کردم!

گفتن فلوکسیتین لاغر میکنه بی خیالت میکنه اونم دو هفته س دارم میخورم انگار نه انگار! همین الان نشستم برنج و خورشت و کیک و شیرکاکائو خوردم.قبلش حداقل صبح چیزی دلم نمیخواست😐

اصلا اشتها به کنار یه تاثیری نباید بذارن ادم فکر کنه گچ نیست داروئه!😐😐😐😐

پ.ن ایارو دکتر داده خودم سرخود نخوردم شما هم نخورین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همین امید دارم فلوکسیتینو ادامه میدم خداکنه واقعا بی اشتهایی بیاره

نمیاره من خوردم اشتهام تغییر نکرد

تازه ا خیال راحت و ذهن بب استرس میخوروم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

کیک و شیرکاکائو با برنج و خورشت باهم؟ اسهالت نکنه

ببین یعنی شاید باورت نشه من از ارزوهامه غذا قاطی میخورم معده م به هم بریزه حداقل یکمش جذب نشه لامصب اونم نمیشه😁😁😁

ببین یعنی شاید باورت نشه من از ارزوهامه غذا قاطی میخورم معده م به هم بریزه حداقل یکمش جذب نشه لامصب ...

منم خیلی میخورم ولی کافیه بادمجون یا غذای سرد بخورم سریع بهم میریزم طوری که دو روز اشتهام کم میشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

هنوز روز شروع نشده برنج و خورش و کیک و شیرکاکائو رو  باهم خوردی؟خواهر یا اعتیاد به غذا داری یا پرخوری عصبی یه فکری به حالش بکن به مرور خیلی وزنت بالا میره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه پفک بزرگ بعد غذات بخوری همه رو بالا آوردی تا چند روزم اشتها نداری فقط پفک و نوشابه رو باهم نخوری

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍