2777
2789
عنوان

کیا موهای صورت و بدنشونو لیزر کردن؟

1204 بازدید | 42 پست

زائدا دیگه در نمیاد؟

موهای دست و پا چطور؟

میخوام برم لیزر دودلم که فقط قسمتای زاید رو برم یا کل بدنو؟

میشه راهنماییم کنید

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

اگر میری کل بدن رو نرو بهرحال لیزر ضرر هایی داره ک اگر الان معلوم نشه بعدا صداش درمیاد..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میری کل بدن رو نرو بهرحال لیزر ضرر هایی داره ک اگر الان معلوم نشه بعدا صداش درمیاد..

شنیدم عوارضش ناباروریه.منم دیگه بچه نمیخوام

شما کل بدن رو چقد میدادی؟

من کل بدنو نرفتم فقط بیکینی رفتم 400 شد البته تیکه تیکه بخوای لیزر کنی گرون درمیاد ولی کل بدن نسبتا خوبه باز الان فک کنم نزدیک 2 تومن بشه

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅

لیزر شاید کارتون رو راحت کنه ولی آسیبهای بدی هم به بدن میزنه. چون مو محل خروج مواد زائد و صفرا و سودای بدن هستش. اونایی که لیزر می کنن بعد از مدتی دچار کیستهای متعدد میشن چون سودای انباشته در بدن خارج نمیشه

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
من کل بدنو نرفتم فقط بیکینی رفتم 400 شد البته تیکه تیکه بخوای لیزر کنی گرون درمیاد ولی کل بدن نسبتا ...

نه بابا اینجا کل بدن ۳۰۰تومنه