2777
2789
عنوان

مهمونای رومخ

191 بازدید | 15 پست

امشب فامیلامون خونمون اومدن،اول سوپ کشیدیم گذاشتیم سر سفره،  پیش غذا رو  تموم کردن ما هنوز داشتیم تو اشپزخوته برنج میکشیدیم دست تنها من و مامانم یه نفر نگفت بیاین بشینین یا یکی بیاد کمک کنه میدونم مهمون نباید کار کنه ولی بخدا که ظلم صاحب خونه هم ادمه دیگه بالاخره ما داشتیم تازه شروع میکردیم اینا اخراش بودن بعد از شامم که

نباید سوپ و زود میبردین اول همه ی غذاها رو میکشیدین بعد 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

سوپ و همه غذا ها رو با هم میکشیدید و یدفعه می بردید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی کمک نکردن انقدر خندیدن ولو شده بودن دوتا نمکدون گذاشتن اشپزخونه دوباره نشستن نه یه کمک کردن غذا هارو جمع و جور کنیم نه ظرف شستن

حالا ما میریم یجایی مهمونی مامانم انقدر میگه پاشو پاشو کمک کن اعصابم خراب میشه بعد اینه انگار ما نوکرشونیم یه ساعت ظرف شستم تنهایی از اونور عموم میگه یه چای به ما نمیرسه 

دیگه میخواستم یدونه بزنم دهنش

بابا گفتیم سرد میشه حالا نمیمردن از گشنگی که صبر میکرد تا ماهم بیایم

دیگه تجربه شد براتون

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

توام میری خونشون کاری نکن 

من خودمم خیلی دوس ندارم مهمون بیاد تو دست و‌ پام و ظرفا رو بشوره ولی مهمونی میرم حداقل تعارف میکنم کمک کنم مگر اینکه خودشون اصرار کنن کاری نکن

حالا اشکال نداره میشه تحربه واست

همیشه همه چیزو سعی کن از قبل اماده بذاری مثل ظرف و ظروف و قاشق چنگال و…سردست باشه

تا سفره میندازه یکی

تو برو چیزا رو بکش

همه چیزو هم باهم ببر سر سفره تااذیت نشی

توام میری خونشون کاری نکن من خودمم خیلی دوس ندارم مهمون بیاد تو دست و‌ پام و ظرفا رو بشوره ولی مهمون ...

اولا والا من روم نمیشه کار نکنم میگم صاحب خونه از صبح داره زحمت غذا رو میکشه حداقل یه کمکی بکنم والا بعضیاشونم انقدر پروان میبینی من نشستم برگشته میگه میای یه کمک بدی اینارو درست کنم و فلان...

حالا اشکال نداره میشه تحربه واستهمیشه همه چیزو سعی کن از قبل اماده بذاری مثل ظرف و ظروف و قاشق چنگال ...

در کل شعور میخواست ماام خیلی مهمونیا رفتیم تا طرف خودش نیومده ما دست به غذا نزدیم اینا انگار دارن به عنوان یه خدمتکار به ادم نگاه میکنن همیشه

اولا والا من روم نمیشه کار نکنم میگم صاحب خونه از صبح داره زحمت غذا رو میکشه حداقل یه کمکی بکنم والا ...

خونه هرکس میری نه

بااینایی‌که‌اینجوری هستن باید مثل خودشون رفتارکنی

باادمای پررو باید پررو رفتارکنی

در کل شعور میخواست ماام خیلی مهمونیا رفتیم تا طرف خودش نیومده ما دست به غذا نزدیم اینا انگار دارن به ...

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که یا کمتر رفت و امد کنی باهاشون یا مثل خودشون باشی تاحداقل ادم زورش نگیره

منم قبلا خیلی حساس بودم الان دیگه بااینجور‌ ادما مثل خودشونم به روشونم میارم یه جورایی

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که یا کمتر رفت و امد کنی باهاشون یا مثل خودشون باشی تاحداقل ادم زورش ن ...

خوشبحالت نمیدونم شایدم من حساسم ولی ما همیشه انقدر تلاش میکنیم ب کسی بدی نکنیم حالا بقیه عین چی میان رد میشن از رومون

خوشبحالت نمیدونم شایدم من حساسم ولی ما همیشه انقدر تلاش میکنیم ب کسی بدی نکنیم حالا بقیه عین چی میان ...

احترامشونو نگه دار

ولی ازخودگذشتگی زیادی باعث میشه ادما به چشم دیگه ای نگات کنن نمیگن اخی چقد خوبه چقد خانومه

سواستفاده میکنن