2777
2789

مامانا بچه هاتون که اینجا نیستن

رک بگید همشون رو یک اندازه دوست دارید یا نه !

لطفا کسیم کس دیگه ایو قضاوت نکنه

من مجردم جالبه برام میخوام بدونم واقعا حس درونی پدر مادرا چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه ک اره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من یکی دارم 

ولی خیلی دوس داشتم دو تا بودن تا میدیدم چجوریه واقعا 

چون تا توی موقعیتش نباشی نمیشه قطعی جواب داد به این سوال

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه پسر ۱۴ دارم یه دختر ۷ ساله میمیرم برا دخترم جوونم فداش

پسرم مغروره بی عاطفه اس اخت نمیشه باهام شایدم تو سن حساسیه ولی خب دوتاشون دوست دارم دخترمو بیشتر

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

یه پسر ۱۴ دارم یه دختر ۷ ساله میمیرم برا دخترم جوونم فداشپسرم مغروره بی عاطفه اس اخت نمیشه باهام شای ...

خدا حفظشون کنه برات عزیزم

اخه میدونی عجیبه برام چون همیشه بچه ای که بیشتر اذیت میکنه محبوب تره تا بچه خوبه

نه فکر نکنم بشه فرق گذاشت برای مادرها خصوصن ، گاهی با یکیشون بیرونم یه خوراکی بخرم باید برای اون یکی هم بخرم بذارم تو کیف ببرم بهش بدم

اگه گاهی اتفاقی یه چیزی بشه که حس کنم فرق گذاشتم تا چند روز هی میاد تو ذهنم

خدا حفظشون کنه برات عزیزماخه میدونی عجیبه برام چون همیشه بچه ای که بیشتر اذیت میکنه محبوب تره تا بچه ...

نمیدونم شایدم چون کوچیکتر و شیرینترهه بیشتر میخوامش

قبلا هم یادمه پسرم همشن دخترم بود میمردم برا اون

فکرشم نمیکردم یکی دیگه بیاد که اونو بیشتر از پسرم بخوام ولی شد

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱