2777
2789
عنوان

امید واهی

111 بازدید | 6 پست

میدونم ف.ال خرافاته

میدونم سرکتاب خرافاته

ولی اینقدر مستاصل و ناامید شدم که دلم میخواد ف.ال بگیرم

سرکتاب بگیرم و یه امید واهی پیدا کنم!

اینقدر ناامیدم که حتی یه امید واهی مثل یه روزنه کوچیک که ازش نور میتابه میتونه روزا و شبای تاریکمو یه کوچولو روشن کنه!

قدم بردار و حرکت کن . آرام . و پنهان .

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دیگه کار از این حرفا گذشتهناامیدتر از این حرفام

سرکتاب باز کردم این اومد. 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

این چه جور سرکتابی بود؟!معمولا اینجوری نمیگن که!

من برداشتمو گفتم  برات . 

پا و قدم  برداشتن . آرام و پنهان و پوشیده .

حرکت کن . موفق میشی