2821
2789
عنوان

عروسمون

401 بازدید | 24 پست

عروسمون روززنوبه مامانم تبریک نمیگه فقط یکبارقبلا کادو گرفته که همونم الان انجام نمیده ولی مامانم همیشه تولدشوپیام میده بهش مامانم براش مهم نیست ولی من ناراحت میشم ازبی احترامیش داداشمم که اصلا توجهی نداره بااین فردبایدچکارکرد 

طفلی مادرت 

چه دل مهربونی داره

خدا حفظشون کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زندگیم خوش اومدی عمر مامان 🥺💖از حالا تا اخر عمرم من یه رفیق بدنیا آوردم برای خودم. خدا توروخدا واسه من حفظ کنه عزیزدل مامان 🫀 ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۷/۱۰ دقیقه شب قشنگترین اتفاق زندگیم رقم خورد و دخترم بدنیا اومد ❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بی محلی..........اصلا به روش نیار

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

متقابل به مثل .

به روش نیار ولی به مامانت هم بگو که همونقدری واسش ارزش بزاره ک عروستون ب مامانت ارزش میزاره.

گیریم کادو نداد ..یه تبریک خشک و خالی دیگه چقدر میخواست وقت بگیره؟شده حتی یه زنگ‌زدن...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

من یه بار یه کادو برا مادرشوهرم خریدم خوشش نیومد چند بار خواست بهم بده،  دیگه بعد از اون دلم نخوست حتی بهش تبریک بگم شاید مورد شما هم همینجوریه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

خب روز مادر بهتره تبریک بگه ،بعنوان عروس خانواده

ولی اگر نمیگه اون دیگه شخصیت خودش نشون میده و اگر کسی هم میخواد تلافی و جبران کنه مادرتون هست که ظاهرا قلب ایشون مهربونتر از این حرفاس

شما چیزی نگو و اهمیت نده همین

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....