goleyas100 مدیر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 368 عنوان عروسمون | مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 24 پست عروسمون روززنوبه مامانم تبریک نمیگه فقط یکبارقبلا کادو گرفته که همونم الان انجام نمیده ولی مامانم همیشه تولدشوپیام میده بهش مامانم براش مهم نیست ولی من ناراحت میشم ازبی احترامیش داداشمم که اصلا توجهی نداره بااین فردبایدچکارکرد 1403/10/05 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهروگل عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 5260 تو زندگیش دخالت نکنید همین چه ربطی به دخالت تو زندگی داشت؟ دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
goleyas100 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 368 خب منم تبریک نمیگم ن ب مادرشوهرم ن خاهرشوهرماونا هم ب من نمیگن کارتون اشتباه من همیشه به مادرشوهرم تبریک میگم وکادوهم میگیرم به مادرخودتونم نمیگین؟
simayii عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 5559 کاش مادرشوهر منم شعور داشت میدید براش چیکار میکنیم برای تولدمون کادو میگرفت خیلی لَس و خسیسه
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 121226 کارتون اشتباه من همیشه به مادرشوهرم تبریک میگم وکادوهم میگیرم به مادرخودتونم نمیگین؟ چرا کارم اشتباههمگه اون ب من تبریک میگهمادر با مادرشوهر یکیه؟؟ ی آهنگ رو اونقد پلی میکنم تا دیگه خود خواننده میزنه رو شونه ام میگه حاجی خودت بخون،از اینجا ب بعد دیگه من نیستم😁
goleyas100 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 368 متقابل به مثل .به روش نیار ولی به مامانت هم بگو که همونقدری واسش ارزش بزاره ک عروستون ب مامانت ارزش ... چی بگم مامانم حتی سالگرازدواجشونم تبریک میگه بعدبراش مهم نبست اون نگه مامانم فرشته ی جالب هیچ وقت حاضرنیست خونه ی عروسش بره میگه مزاحمشون نمیخوام بشم
goleyas100 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 368 چرا کارم اشتباههمگه اون ب من تبریک میگهمادر با مادرشوهر یکیه؟؟ من هروقت به مادرشوهرم تبریک میگم اونم همونجامیگه به من بالاخره مادرشوهربزرگتره
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 30850 مادرت حتما کاری کرده که خانم برادرت اینکارو کرده تو کار من دخالت میکنن منم تبریک نمیگم تا یاد بگیرن فضولی نکنن بعدشم مادرشوهر مادر آدم نمیشه
goleyas100 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 368 واس مامان خودش چکار میکنه نمیدونم اینونپرسیدم
یلدا۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰ عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 1292 چی بگم مامانم حتی سالگرازدواجشونم تبریک میگه بعدبراش مهم نبست اون نگه مامانم فرشته ی جالب هیچ وقت حا ... خدا حفظش کنه مادرتو چه دل پاک و مهربونی داره این زن❤ولی خوبی که بیش از حد بشه طرف مقابل خیالات برمیدارتش..شما باز گفتنت رو بگو به مامانت.ولی به روی عروست یا داداشت نیار ک خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد کاسه کوزه ها سر شما میشکنه به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂
goleyas100 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 368 خدا حفظش کنه مادرتو چه دل پاک و مهربونی داره این زن❤ولی خوبی که بیش از حد بشه طرف مقابل خیالات برمید ... من به داداشم گفتم اگردرآینده عروسی داشته باشم اینکاروبکنه به پسرم میگم من ناراحت شدم ازرفتارزنش بعدداداشم بهم میگه مادرشوهرعفریته😪