2821
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کارتون اشتباه من همیشه به مادرشوهرم تبریک میگم وکادوهم میگیرم به مادرخودتونم نمیگین؟

چرا کارم اشتباهه

مگه اون ب من تبریک میگه

مادر با مادرشوهر یکیه؟؟

حوصلت سر رفته؟زنگ بزن بهش بگو واقعا ک،ازت انتظار نداشتم،بعد قط کن هرچی هم زنگ زد جواب نده🦦

متقابل به مثل .به روش نیار ولی به مامانت هم بگو که همونقدری واسش ارزش بزاره ک عروستون ب مامانت ارزش ...

چی بگم مامانم حتی سالگرازدواجشونم تبریک میگه بعدبراش مهم نبست اون نگه مامانم فرشته ی جالب هیچ وقت حاضرنیست خونه ی عروسش بره میگه مزاحمشون نمیخوام بشم

چی بگم مامانم حتی سالگرازدواجشونم تبریک میگه بعدبراش مهم نبست اون نگه مامانم فرشته ی جالب هیچ وقت حا ...

خدا حفظش کنه مادرتو 

چه دل پاک و مهربونی داره این زن❤

ولی خوبی که بیش از حد بشه طرف مقابل خیالات برمیدارتش..شما باز گفتنت رو بگو به مامانت.

ولی به روی عروست یا داداشت نیار ک خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد کاسه کوزه ها سر شما میشکنه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

خدا حفظش کنه مادرتو چه دل پاک و مهربونی داره این زن❤ولی خوبی که بیش از حد بشه طرف مقابل خیالات برمید ...

من به داداشم گفتم اگردرآینده عروسی داشته باشم اینکاروبکنه به پسرم میگم من ناراحت شدم ازرفتارزنش بعدداداشم بهم میگه مادرشوهرعفریته😪