2777
2789

کاش تعطیل شه . ولی اگه تعطیل شه دوازدهمیا امتحانشون کنسل نمیشه

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنجشنبس که

دبیرستان پنجشنبه هم امتحانه

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

اون امتحانی که کنسل نمیشه امتحانات نهایی بچه های افتادس

اینایی که شما میدی امتحان داخلی مدرسه س یا همون ترم اول 

تعطیل شه

امتحان پر 😁😁

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

امتحانا گفتن با تعطیلی کنسل نمیشه

واا

این چه جور تعطیلی یه ادارات تعطیلن ولی اینا باید امتحان بدن

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
آخه دیروز امتحانام کنسل شد

نه دیروزو گفتن دوازدهمیا و نهما امتحاناشون باید برگذار شه 

ما امروز تعطیل شد امتحانم کنسل شد

شاید خیلی اوضاع وخیم بوده ولی دیروز خبرو خوندم گفتن دوازدهمیا و نهمیا تعطیل نمیشه امتحاناشون