استرپتوکوکوسنومانیا مدیر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 عنوان یه مشاعرمون نشه🌿😂😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 392 پست دل به دلدار سپردن کار هر دلدار نیستمن به تو جان می سپارم، دل که قابلدار نیست😌🫀 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 1403/10/05 | 18:57 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 یارب این نوگل خندان که سپردی به منش،میسپارم به تو از چشم حسودِ چمنش🤩 شربتی از لب لعلش نچشیدیم و برفتروی مه پیکر او سیر ندیدیم و برفت گویی از صحبت ما، سخت به تنگ آمده بودبار بر بست و به گردش نرسیدیم و برفتممنونم از همراهیتون شبتون خوش🌱🥰 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 بابا خوش خططططط🥰🥰🥰😌🌱 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 اسی مال منو خودم میگم حوصله ندارم شعر حفظ کنم یا برم تونت بگردم بنظرم بد نیستن عااااالی😍😍🌱شاعر زیبا ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 لذت بردم از این تاپیک مهمونهام اومدن من رفتم ماچ ب همتون😘😘 منم بسیاااار لذت برم از همراهیتون🥰🥰😍🌱به شرط حیات اگر بازم تاپیک شعر زدم صداتون میکنم🤌🏻😂 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 مثل نقش قاب مجنون و لیلی پیش هم ریش به تو میآید و چادر مشکی هم به من...!:)البته هنوز پیدا نشده😂💔ت ... وای عااالی😂😂😂🤌🏻 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 هر محالی با لطف خدا دارد راهیاگر یار پیدا شود قطعا مرگ را نمیخواهیای پروردگارا جانم به فدای توبساز ... عزییییزم😍😍🌱 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17090 ندهم خشتی از این خانه ویران به بهشتگر تو را باز در این کلبه ی احزان بینم... بسی لذت بردم از این مشاع ... عزیزم😍سعادت بنده بود هم کلامی باهاتونهمچنین چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️
استرپتوکوکوسنومانیا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 934 تن ز جان و جان ز تن مستور نیستلیک کس را دید جان دستور نیست ممنونم از همراهیت عزیزم😍😍🌱ان شاءالله اگه بازم تاپیک شعر زدم صداتون کنم؟ 😌😌🤌🏻 ما یار ندیده تب معشوق کشدیم...
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22610 منم بسیاااار لذت برم از همراهیتون🥰🥰😍🌱به شرط حیات اگر بازم تاپیک شعر زدم صداتون میکنم🤌🏻😂 حتما منتظرم گلی♥️ 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3698 عزیزم😍سعادت بنده بود هم کلامی باهاتونهمچنین زنده باشی گل قشنگم
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3698 ممنونم از همراهیت عزیزم😍😍🌱ان شاءالله اگه بازم تاپیک شعر زدم صداتون کنم؟ 😌😌🤌🏻 قربون شما باکتری جذاب🤩😂البته، باعث افتخار منه
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 قربونت برم این دفعه زدی تو کار م؟بزنمت؟مکن ز عرصه شکایت که در طریق ادببه راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشی ... 😂🤣🤣🤣🤣 وا خب من بزور بگردم اولش مناسب باشه دیگه اخرش که چک نمیکنم تو هم هر چی د هست دادی من😂😂اینم تقدیم به خودتدوستان عیب کنندم که چرا دل به تو دادم ؛باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی! دنبال چی میگردی؟
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 تنت زخمی، دلت آزرده باشدنگاهت سرد و باران خورده باشد؛شده گنجشک باشی و شبی بادتمام لانه ات را برده با ... درون شعر ها دیگر کلامی را مکن باورعزیزم بی تو میمیرم فقط نقلی به مضمون است دنبال چی میگردی؟
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 دردم از یار است و درمان نیز همدل فدای او شد و جان نیز هم،حافظ جان🫂🧿 مگر جانی،که هر جا آمدی ناگه برون رفتی؟مگر عمری،که هر گَه میروی ديگر نمی آیی؟ دنبال چی میگردی؟
کیک_عسلیی عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9795 بوسه بر عکست زدم ترسم که قابش بشکنمقاب عکس توست ولی شیشه ی عمر من است تو با اغیار پیش چشم من می در سبو کردیمن از بیم شماتت گریه پنهان در گلو کردم دنبال چی میگردی؟