2821
2789
عنوان

جهيزيه ❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 94 پست
قرار بود اردیبهشت بریم گفت بعد ماه رمضون منم عصبانی شدم دعوا راه انداختم اونم لج کردد گفت مرد نیستم ...

وا از خداشم باشه زودتر برین سر خونه زندگی خودتون..اصلا نمیتونم درک کنم..باهاشم  صحبت کردی بازم تو لجه؟!

ای بابا🤔

به نظرتون خونه بزرگ تو محل خاندان شوهر خوبه يا يه خونه ١٠٠متري يه جا دورتر 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وا از خداشم باشه زودتر برین سر خونه زندگی خودتون..اصلا نمیتونم درک کنم..باهاشم  صحبت کردی بازم ...

نه دیگه سه روز گذشته ازین ماجرا..نمیدونم چکار کنم به کل انگیزم برا همه چی از دست رفته

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
اره بابا اون يه چي گفته بهش بگو عشقم يهو يكي بميره مونديما مرگ كه خبر نميكنه

اره شاید اینو گفتم😭😭😭😭

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
به نظرتون خونه بزرگ تو محل خاندان شوهر خوبه يا يه خونه ١٠٠متري يه جا دورتر 

خونه دووووور

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
نه دیگه سه روز گذشته ازین ماجرا..نمیدونم چکار کنم به کل انگیزم برا همه چی از دست رفته

ای بابا چه زود خسته شدی!الکی روزای خوبتو خراب نکن با جوش و غصه همه چی به خوبی تموم میشه میره توی خاطرات 

انشالله

إ از هيچيت

نه  

عكس نمیگیرم

میخرم میارم میندازم گوشه اتاق

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
خونه دووووور

واقعا اخه من دوست دارم بزرگ باشه كه هم جا به جا نشم هم همه وسايلام جا شه

وسايلاتو كجا جمع كردي!؟

كنار اتاق

بالا كمد

زیر تخت

پشت مبل

خونه مادربزرگ

معلومه دور خونوادش خوبن خب؟

نه زياد ولي خب يجوريه محل كار همسرم اونجاس منم نميخوام پاشه ظهرا بره اونجا يا مثلا تو اونا باشه زياد خودم قشنگ زير نظر داشته باشمش

كنار اتاق بالا كمد زیر تخت پشت مبل خونه مادربزرگ    

مثلا يخچال اينارم اوردي خونه يا اونارو بعدا ميارن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792