2821
2789
عنوان

جهيزيه ❤️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 94 پست
چرا دست تنها

چون مامان بابام یه ندارم گفتم و خودشونو خلاص کردن.دعام کن خواهر😭

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرويس چوبتو انتخاب كردي!؟

اره  

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
چون مامان بابام یه ندارم گفتم و خودشونو خلاص کردن.دعام کن خواهر😭

اخي الهي بگردم انشااللله درست ميشه 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

عزیزم سرچی لج کرده خب؟!

قرار بود اردیبهشت بریم گفت بعد ماه رمضون منم عصبانی شدم دعوا راه انداختم اونم لج کردد گفت مرد نیستم اگه بعد تابستون نشه.ممکنه بیاد پایین از حرفش؟😢

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
انشالله همه چی به خوبی بگذره عزیزدلم اصلنم ناراحتی نداره..باعث افتخاره ک روپای خودتی

سخته خواهر پدرم درومده از حرص و جوش.😢

عكس😍🙏🏻

ندالم عكسشو  

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
قرار بود اردیبهشت بریم گفت بعد ماه رمضون منم عصبانی شدم دعوا راه انداختم اونم لج کردد گفت مرد نیستم ...

اره بابا اون يه چي گفته بهش بگو عشقم يهو يكي بميره مونديما مرگ كه خبر نميكنه

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792