واقعا اخه من دوست دارم بزرگ باشه كه هم جا به جا نشم هم همه وسايلام جا شه
دووور بروووو
دووور
دو روز دیگه نیای تاپیك بزنی صب خواب بودم ماطرشوهرم خبر نداده اومد هااا
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
بايد باهاش حرف بزنم ببينم ميره يا نه 😅خودش دوره ارو دوس داره ميگه دوري و دوستي ولي اول ميگفت تو بيجا كردي مگه من از اول نگفتم بايد پيش مامانم باشيم 😂😂😂😂
کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
بايد باهاش حرف بزنم ببينم ميره يا نه 😅خودش دوره ارو دوس داره ميگه دوري و دوستي ولي اول ميگفت تو بيج ...
خخخخخخ
ای بابا چه زود خسته شدی!الکی روزای خوبتو خراب نکن با جوش و غصه همه چی به خوبی تموم میشه میره توی خاط ...
کاش حرفش یه تهدید بوده باشه از روی عصباتیت😭
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕