2777
2789
عنوان

اخرین باری که نماز خوندید کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی میگه ۱۰ سال پیش خونده یکی میگه ۱۷...یکی ام میگه اصن نخونده😐

آره من خیلی وقته نخوندم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
.خب اینکه خیلیا بجا نمیارن و اعتقاد ندارن،دروغ نیست.فضای مجازی هم بازتاب همین ما مردمه

منم ادعا نکردم همه جامعه متشرع و متدین هستند! 

اما فضای مجازی بیش از  بازتاب چهره جامعه، محل القای افکار مورد علاقه گروه‌های دارای قدرت و نفوذه...

تعداد روزافزون کاربران خریداری شده و کاربری‌های تقلبی

و آمار هزینه‌های سنگین برای هدایت افکار عمومی در بستر مجازی هم گواهشه‌...

یادم نمیاد

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

همه ازاد میتونن شرکت کنن کسی ک میخونه کسی ک نمیخونه نتیجه مشخصه دیگه القا شدن چیه

تو محیطی که ربات‌ها، اکانت‌های سازمانی و اجیرشده، مولتی‌اکانت‌ها  و... می‌تونن فعال باشند؛ و آمار و نتایج می‌تونه بازتاب واقعیت باشه؟! 

بابا جفت طرف هم ربات و اکانت فیک دارن دیگه هم اینوری هم اونوری

خوب منم قبول دارم. 

اما کی می‌تونه تعیین کنه تو اون نتیجه‌ای که القا می‌شه کدوم گروه بیشتر بودن و کدوم گروه کمتر؟!

مثل یک رقابت انتخاباتی که دو رقیب هر دو عده‌ای رو خریده‌اند که بهشون رای بدن اما کسی از تعدادشون خبر نداره.

تازه جدای از این اگر همون قسمت واقعی‌شو هم در نظر بگیری جامعه کاربران مجازی ایران نمونه‌ای متوازن از کل جامعه ایران نیستند.