آوا_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 45 عنوان بارداری 38 بازدید | 4 پست سلام بعد پاک شدن پریودی اقدام به بارداری کردم درد زیر شکم شدید نیست احساس میکنم ی اتفاقی افتاد میگیره ول میکنه .خیلی هوس شیرنی میکنم .سردرد هم گرفتم . دوبار بی بی چک زدم منفی بود .واقعا باردارم یا نه؟ 1403/10/05 | 05:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_zeynab مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 45 چند روز عقب انداختی؟ هنوز تاریخ پریود بعدی نشد من آذر پریود شدم پاک شدم اقدام کردم
ha_na_joon عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1824 هنوز تاریخ پریود بعدی نشد من آذر پریود شدم پاک شدم اقدام کردم عزیزم الان بی بی چک نشون نمیده.من حتی رفته بودم دکتر چکاپ ببینه کیست اینا نداشته باشم.سونو واژینال کرد گفت کیست نداری ولی متوجه بارداری نشد.قبلش رابطه داشتم و مطمئنم تخمک گذاری بود.اون ماه پریود نشدم و باردار شده بودم.
ha_na_joon عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 1824 اینا همش تلقین ذهنیه وگرنه هوس چیزی کردن از الان نیست.تا موعد پریود قبلی هیچ علائمی نشونه بارداری نیست.اگر عقب انداختی بی بی چک بزن و بعد آزمایش خون بده.الان اصلا بهش فکر نکن هرچی بیخیال تر باشی زودتر باردار میشی.