2777
2789
عنوان

چيدن جهيزيه❤️

2315 بازدید | 252 پست

جهيزيه چيدن خيلي حال ميده نه؟؟ احساس ميكنم حس و حالش خيلي قشنگه😍 شبي چندبار مرورش ميكنم😕 از حس و حال اون موقعتون بگين. خدايا يعني ميشه منم تجربش كنم😩

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

آره یه طراح خوب بیاری برات دکور کنن،خیلی خوب میشه😍😍

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی خوبه

مخصوصا آخرش که تموم میشه وخونتو میبینی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بعدم چرا نشه فداتشم؟؟؟هم تو تجربه میکنی هم من.اونم ب زووووودی

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
منم دوس دارم تجربش کنم. داره دو سال میشه که عقدم ولی عروسیم معلوم نیست. جهیزیه که هیچی. 

تو مني انگار

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
چقدر میگیرن؟

هنوز نپرسیدم.نزدیک عروسیم میرم صحبت میکنم.

منم خیلی براش ذوق داشتم ولی خونمون دیر اماده شد انقدر هول هولکی چیدیم انشا الله که برا شما با ارام ...

عزیزم خوشبخت بشی.