2777
2789

یسری رگای نازکی دارن یا رگاشون لغزندس یا سطحیه و خیلی سخته رگ گیریشون 🥲🥲🥲🥲

منم خیلی دل نازکم انقد دلم ریش میشه رگ یکیو میگیرم بعد نمیره تو رگ بعد طرف خودش میفهمه من چقد ناراحت شدم و استرس میگیرم با اینکه تقصیر من نیست ولی خب وقتی نمیتونم متوجهش کنم و از من دلگیر میشه 🥲🥲🥲😔😔😔

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

منم اصلا رگام مشخص نیس انقد درد میکشم 

عزیزم یه سوال داشتم 

آمپول سیگنال اف چطور تزریق میشه؟درد داره؟

یکشنبه هفته بعد باید بزنم

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

شوهر من اینجوریه وقتی ازش خون میگیرن سوراخ سوراخش میکنن 🥲

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم راجع به شما چی بگم اما خودم یک تجربه‌ی خیلی تلخی در این مورد دارم 

یه روز حالم خیلی بد بود درحد مرگ یه سرم داشتم که سریعا باید تزریق می‌شد ، حالا یه پرستار نابلدی اومد چندتا جای دستمو سوراخ کرد و نمی‌تونست رگمو پیدا کنه در صورتی که من رگ برجسته و خیلی راحتی دارم خیلی پرستارها و بهیارا بهم گفتن ، بعد هرچی می‌گفتم خانم لطفاً خواهش می‌کنم اجازه بدین کس دیگه این کارو انجام بده اون رها نمی‌کرد و واقعا تو اون حال بدم منو خیلی اذیت کرد ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

عزیزممم

یادمه پرستار بهم گفت اجازه میدی این خانم تازه کار سرم رو وصل کنه داره یاد میگیره گفتم آره چرا که نه 

سه بار دستمو زخم و زیلی کرد آخرشم خود پرستار اومد وصل کرد اما لبخند میزدم بهش که استرس نگیره الان قطعا یه پرستار ماهر شده 😍

عزیزمممیادمه پرستار بهم گفت اجازه میدی این خانم تازه کار سرم رو وصل کنه داره یاد میگیره گفتم آره چرا ...

چقد خوبه که اینطورید اتفاقا ادم در برابر اینجور ادما بیشتر خجالت میکشه و استرس میگیره🥲🥲🥲 ولی واقعا یجوریه ک نمیتونم بگم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عزیزمممیادمه پرستار بهم گفت اجازه میدی این خانم تازه کار سرم رو وصل کنه داره یاد میگیره گفتم آره چرا ...

اینکه از خودمون بپرسن و ما حال عمومی خوبی داشته باشیم صورت بدی نداره و نشون دهنده‌ی شعور فرد هست ولی امان از وقتی که درد شدید داری یا موردت اورژانسیه چیزی نگم بهتره 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

ب هرحال عزیزم مریض موش ازمایشگاهی نیست که میبیند نمیتونید بگید ی ادم ماهر بیاد من خودم یبار اشتباهی رگ گرفتن کل دستم تا یهفته کبود و درد داشت 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چقد خوبه که اینطورید اتفاقا ادم در برابر اینجور ادما بیشتر خجالت میکشه و استرس میگیره🥲🥲🥲 ولی واقع ...

خب من نمیترسم راستش و خب همه اونایی که الان واردن یه زمانی به سختی رگ پیدا میکردن 

خجالت نداره آخه آدم از شکم مامانش بلد نیس که باید تجربه کسب کنه تا یاد بگیره 

توروخدا بدید به وارد ها دستا منو نابود کردن کلا کبود شدن خب چکار هست وقتی رگ پیدا نمی‌کنید مثل قلاب ...

عزیزم😂😂😂😂چقد خندیدم به کامنتت شاید یه رگ گیر کنه بهش😂😂😂

بخدا ما هیچ خصومتی با کسی نداریم یسری واقعا رگ ندارن

یه خانومی هست من چند سال برای تزریقات میرم یه درمانگاه بگم ۷.۸سال اونجاس خیلی وارده خودم اون نباشه به کسی امپول نمیدم برام بزنه یادمه یبار منتظر بودم نوبتم بشه 

یه بچه ی شاید ۸.۹سال شایدم کوچیک تر همین خانم اومد رگاشو بگیره یعنی داغون کرد بچه رو اخرم نتونست بگیره حتی دوبار رو پشت پاش امتحان کرد نشد🥲بعدش دگ بچه رو فرستاد بره سرمشم پرت کرد آشغالی طفلی بچه اصلا گریه نمیکرد فقط نگاه میکرد

2790
2778
2791
2779
2792