هر وقت خودش با پول خودش تونست ماشین بهتر بخره حق داره بگ پراید خوب نی
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
خب اینم عقیده اوناست جای بقیه رو که تنگ نکردنخدا برادرتون رو حفظ کنه
شت بازم ک تو نظرت مخالف من بود، فکر کنم کلا باهمه چیز مخالفی😂😂😂 ببین وقتی ی نفر این حرفو میزنه یعنی داره جا میندازه بین همه که پراید بده و هر می داره بی عرضست و اینا، گرفتی باهوش؟
معیارشون اینه به ما چه مگه قراره همه مثل هم زندگی کنند
اتفاقا کار خوبی میکنن قبل ازدواج اینارو میگن
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
امادر مورد دخترایی که خونه ی پدرشون سختی زیادی میکشن اجاره نشینن ماشین ندارن و میخوان تلافی نداشته های خونه ی پدر سر پسرای بیچاره دربیارن که تازه سرکار رفتن و هزار جور قسط دارن حق میدم بهت
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»