2777
2789

اخه بگو بو جوراب، خودت تا حالا عرضه خریدن یه موتورم داشتی که جوون بیچاره  ی زحتمش کش رو میگی کنسله!!! 

داداش بیچاره من با دو سال کارکردن بلخره یه پراید مذل 93 تونست بخره، تا امثال توی بو جوزاب بهش بگی کنسلی!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رو تو یوتوب هم دیده بودم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

حق گفتی 

هر وقت خودش با پول خودش تونست ماشین بهتر بخره حق داره بگ پراید خوب نی

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

آفرینننن

دقیقا موافقم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خب بو جوراب خانم حق انتخاب داشته زوری که نیست 

برادرت بره خواستگاری دختری که هم سطح خودش باشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خب اینم عقیده اوناست جای بقیه رو که تنگ نکردنخدا برادرتون رو حفظ کنه

شت بازم ک تو نظرت مخالف من بود، فکر کنم کلا باهمه چیز مخالفی😂😂😂 ببین وقتی ی نفر این حرفو میزنه یعنی داره جا میندازه بین همه که پراید بده و هر می داره بی عرضست و اینا، گرفتی باهوش؟ 

معیارشون اینه به ما چه مگه قراره همه مثل هم زندگی کنند

اتفاقا کار خوبی میکنن قبل ازدواج اینارو میگن 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

از یه جهت درست مبگی از جهت دیگه غیر منطقیه 

امادر مورد  دخترایی که خونه ی پدرشون سختی زیادی میکشن اجاره نشینن ماشین ندارن و میخوان تلافی نداشته های خونه ی پدر سر پسرای بیچاره دربیارن که تازه سرکار رفتن و هزار جور قسط دارن حق میدم بهت

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

معیارشون اینه به ما چه مگه قراره همه مثل هم زندگی کننداتفاقا کار خوبی میکنن قبل ازدواج اینارو میگن

شما کلا پرتی، تو اینستا رو میگم دارن کلیپ اینجوری میسازن

کلا شما پرتی قضسه رو نگرفتی😂

از حرف زدنت مشخصه وضعیتتون چطوره🤣

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»