2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دو هفته است جابجا شدم وسیله زیاد داشتم دو سرویس ظرفایی که جعبه نداشتو لای لباسا پیچیدم ی سری لای روزنامه اونای که جعبه داشت با هم فقط برنامه ریزی کن

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

هر چی و بسته بندی میکنی یا تو جعبه میزاری روش برچسب بزن بنویس چی توشه یا واسه کجاست.رو شکستنی هات هم حتما بنویس شکستنیه.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

کارتن بزرگ زیاد بگیر با روزنامه باطله .از یه اتاق شروع کن به جمع کردن بزار کنار تا همه چی مرتب باشه روی هر کارتن هم بنویس توش چیه که راحت تر پیدا کنی یخچال و گاز و فر و تلویزیون هم وکیوم کن چون ممکنه ضربه ببینن همه کارتن ها سر و تهش و چسب کتاب بزن مخصوصا شکستنی هاتو 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
دو سال اولين بار ميخوايم جا به جا شيم

کلا اسباب کشی خر است . من وسایل شکستنیم را لابلای لباسها پیچیدم گزاشتم کارتن. به روزنامه اعتماد نکردم اخه از من شهر به شهرم بود. راستی کارتن شکستنیهات را زیاد سنگین نکن.کارتنهات هم حتما باداین نوار پلاستیکیها که شیرینی فروشیا استفاده میکنن ببند.

دو سال اولين بار ميخوايم جا به جا شيم

خوبه بازم هنو احتمالا زیاد خرت و پرت نداری. پس خیالت راحت باشه سعی کن کم کم وسایلتو جمع کنی ونذار برسه به دقایق آخر. برا همه وسایلتم یه کارتی چیزی اختصاص بده که وسایل ریز ریز نباشه

خدایا منتظرم ها
کلا اسباب کشی خر است . من وسایل شکستنیم را لابلای لباسها پیچیدم گزاشتم کارتن. به روزنامه اعتماد نکرد ...

منم هفته ی دیگه اسباب کشی شهر به شهر دارم.برام دعا کن اذیت نشم اولین باره دارم اسباب کشی میکنم