2777
2789
عنوان

میخام لاغر شم اراده ندارم

226 بازدید | 26 پست

سلام شب همگی بخیر من حدودا دوسال هر روز ورزش میکردم ولی بعد ازدواجم هی ورزشم کمتر شد تا اینکه قطع شد 

حالا بعد از یکسال و نیم حدودا ۱۵کیلو وزن اضافه کردم 

البته قبل از ازدواجمم چاق بودم ولی فست فود و شیرینی کمتر میخوردم و هر روز ورزش میکردم 

ولی  الان هر کاری میکنم نمیتونم رژیم بگیرم 

دیگ ن حوصله باشگاه رفتن دارم ن اراده رژیم گرفتن 

واقعا نمیدونم چیکار کنم تا بتونم ب رژیمم پایبند باشم 

لطفا کمکم کنید دوباره بتونم از اول شروع کنم 

چون هم اعتماد ب نفسمو از دست دادم هم ناراحتم 

هم حدودا۶ماه هر رووز هر روز ب خودم میگم فردا رژیمم رعایت میکنم ولی نمیکنم واقعا خسته شدم راهکاری دارید😔😔😔

چند کیلوی مگ‌؟

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من اینجوریم ک گشنم نیس ولی میخام ی چیزی بخورم نمیتونم جلو خودمو بگیرم

میگن بهش ریزه خواری.

ما باید روزه بگیریم هیچی هم دم دستمون نباشه!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اشتهام جوریه ک ۱۰قاشق برنج سیرم ولی باز میخورم

مرض داریییییم بخدا من خودم میفهمم میل ندارم ولی دهنم باید بجوره😫

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر