2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلاها مال خودت؟رسید خرید داری؟

حقوقی هستید؟

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
بله

عزیزم یه سوال داشتم

من و یه بنده خدایی قرارداد تایپی امضا اثر انگشت زدیم ک از هم شکایتی نداریم و به هم طلب و بدهی نداریم.ایشون کپی اینو خواست من ندادم گف بزار حداقل عکس بگیرم از قرار داد.ایا وجود امضا و اثر انگشت تو عکس مشکلی نداره؟

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
عزیزم یه سوال داشتممن و یه بنده خدایی قرارداد تایپی امضا اثر انگشت زدیم ک از هم شکایتی نداریم و به ه ...

متوجه نشدم یعنی چی اثر انگشت مشکلی نداره؟مگر به میل خودتون قرارداد رو اثر انگشت نزدی؟

متوجه نشدم یعنی چی اثر انگشت مشکلی نداره؟مگر به میل خودتون قرارداد رو اثر انگشت نزدی؟

اره زدیم.میگم میتونه از رو عکس از اثر انگشت ها سو استفاده کنه؟قرارداد اصلی دست منه

نه ممکن نیست نگران نباشید

اها گفتم یه وقت جعل نکنه یا مثلا از رو عکس اثر انگشت منو برنداره بزاره جایی.پس اصن امکان پذیر نیست؟

اها گفتم یه وقت جعل نکنه یا مثلا از رو عکس اثر انگشت منو برنداره بزاره جایی.پس اصن امکان پذیر نیست؟

نه همچین چیزی نیست اثر انگشت اصل با کپی کاملا متمایز و قابل تشخیص

نه همچین چیزی نیست اثر انگشت اصل با کپی کاملا متمایز و قابل تشخیص

مرسی گلم