2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 60 پست

سیگار کشیدن بنظرم قشنگه ...حداقل از قلیون که بهتره ... البته نه در حد افراطیا ..که پشت سر هم بکشه...ولی خب گاهی مثلا روزی چندتا دونه عیبی نداره...توام بشین با دوداش شکل درست کن..انقد خوبه😂😂😂

تنهایی یک امر بدیهیست، حتی اگر از آسمان آدم ببارد
مثلا به اینکه تا چه حد وابسته به سیگاره یکی و میبینی روزی دو سه تا بسته سیگارم براش کمه یکی میبینی ن ...

واااقعا دوسش دارم 

واقعا مرد خوبیه 

واسه همینم مردد شدم وگرنه خیلی سریع میزاشتم کنار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااقعا دوسش دارم  واقعا مرد خوبیه  واسه همینم مردد شدم وگرنه خیلی سریع میزاشتم کنار

اگر واقعا ااینه بنظرم شمام زیاد بهش فشار نیارید که حتما ترک کنه و کلا کنار بذاره همین که خیلی کمش کنه هم کفایت میکنه فک نمیکنم روزی دو سه تا نخ مشکلی بوجود بیاره 

😂😂😂😂 روزی یه پاکت

خب ببین اگه مثلا حساسی که فامیل شما بخوان برچسب بزارن و این حرفا خدایی نکرده رو شوهر ایندت...بهش بگو مثلا جلو فامیل من نکش..یا جلو خانوادم نکش

اگه واقعا دوسش داری، بخاطره سیگار ولش نکن..

البته اگه تازه شروع کرده به سیگار؛ یکم بیشتر فکر کن..چون ممکنه خدایی نکرده سراغ چیزای دیگه ام بره.. ولی اگه خیلی وقته استعمال میکنه و خیلی وقته که در حد ۱ پاکت مونده.. بنظر شخص بنده عیبی نداره و شما میتونی از شکل دادن به دود سیگار همسر ایندت لذذتت ببری😊

تنهایی یک امر بدیهیست، حتی اگر از آسمان آدم ببارد

ببین ترک ک نمیکنه هیچ تازه بهتم میگه میخواستی ازهمون اول قبول نکنی 

من یه خواستگار داشتم نگفته بود سبگاریه بعدم ک فهمیدم گف بخاطرت ترک میکنم ولی دیگه من قبول نکردم زندگی ک از اولش با پنهان کاری شرو بشه ملوم نیس چیه. 

خدایا شکرتتتتتتت همین
ببین ترک ک نمیکنه هیچ تازه بهتم میگه میخواستی ازهمون اول قبول نکنی  من یه خواستگار داشتم نگفته ...

پنهان نکرده بود از همون اول میدونستم ولی براش شرط گذاشته بودم ترک کنه 

پنهان نکرده بود از همون اول میدونستم ولی براش شرط گذاشته بودم ترک کنه 

نمیدونم والا من راجبش خیلی تحقیق کردم تحقیق واقعی ها درصد کمی از افراد هستن ک بعداز ترک دیگ سراغش نرفتن میگن ترک سیگار از ترک مواد سختتره حالا بازم خود دانی

خدایا شکرتتتتتتت همین
درسته ولی واقعا عذاب آوره

زندگی کردن با فرد سیگاری خیلی سخته بوی سیگار ازش بیاد ادکلنم میزنن بوها باهم قاطی میشه بوی .. میاد ازشون.طعی کن انشالله فرد موردنظرت اهل هیچی نباش بو این حرف که الان همه جوونا سیگارین خودتووو بدبخت نکن دوست عزیز.(سخته نزدیک شدن بهشووون.امیدوارم مطلبو گرفته  باشی)

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
زندگی کردن با فرد سیگاری خیلی سخته بوی سیگار ازش بیاد ادکلنم میزنن بوها باهم قاطی میشه بوی .. میاد ا ...

بله عزیزم متوجه شدم 

با اینکه تا الان هیچوقت لباساش و تنفسش بوی سیگار نداده اما باز منم از همین میترسم

بله عزیزم متوجه شدم  با اینکه تا الان هیچوقت لباساش و تنفسش بوی سیگار نداده اما باز منم از همی ...

اگه واقعا همدیگرو دوست دارید بگو به خاطرت ترک کنه چون انشالله پای بچه بیاد وسط برای بچه ،.توووی بارداری اینا همه خطرناکه. پدر بچه سالمه و اهل هیچ کاری نیست باز بچه با هزار درد و مرض به دنیا میاد .چه برسه به اینکه پدر مادر بچه اهل چیزی باشه.چون دوستت دارم گفتم، بازم هرچی خودت صلاح میدونی عزیزم

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است