2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بي كلاسي و با كلاسي چيه ديگه 

برچسب ميزنيد 

طرف بايد بي نهايت احمق باشه به خاطر كلاس سيگار بكشه و به خاطر بي كلاسي نكشه

اون به خود شخص مربوطه و پارتنرش يا ميتونه ميپذيره يا نه 

ولي وقتي پذيرفت ديگه من بميرم تو بميري و ترك كن نداره چون بحث انتخاب هست

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ببين هيچ مرد سيگاري سيگارشو به خاطر هيچكس نميذاره كنار  شايد جلو شما نكشه بستگي به خودت دا ...

وا کی گفته خیلیا ترک کردن 😲

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

پدر شوهر من سيگاريه ولي جرات نميكنه جلو ما يا زنش بكشه چون از زنش خيلي حساب ميبره 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

اصلا در مبحث ترك يه بحثي هست كه فقط بايد طرف به خاطر خودش بذاره كنار 

به خاطر هر كسي باشه ترك اجباري هست و با لغزش و بازگشت

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
من كه نديدم

پژمان بازغی ام ترک کرده بازیگر .

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
به چیا عزیزم؟ 

مثلا به اینکه تا چه حد وابسته به سیگاره یکی و میبینی روزی دو سه تا بسته سیگارم براش کمه یکی میبینی نه همینجوری روزی دونخ الکی میکشه در این صورت قابله تحمله بعدم اینکه من نمیگم به پول و تحصیلاتش برا من مهمه چقد خودم عاشقه طرف باشم اگه انتخابه من باشه دوسش داشته باشم کوتاه میام 

همه ش در حد معقول و اوکیه  فقط مشکلش سیگاره

خب پس اگه مشکلی با سیگاری بودنش نداری شروع کن

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!