بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طرف بايد بي نهايت احمق باشه به خاطر كلاس سيگار بكشه و به خاطر بي كلاسي نكشه
اون به خود شخص مربوطه و پارتنرش يا ميتونه ميپذيره يا نه
ولي وقتي پذيرفت ديگه من بميرم تو بميري و ترك كن نداره چون بحث انتخاب هست
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ببين هيچ مرد سيگاري سيگارشو به خاطر هيچكس نميذاره كنار شايد جلو شما نكشه بستگي به خودت دا ...
وا کی گفته خیلیا ترک کردن 😲
غروبا که میشه روشن چراغا😃 میان از مدرسه خونه کلاغا یاد حرفای اون روزت میفتم که تا گفتی به جون دل شنفتم عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من اسیر دل نبودم اگ عاقل بودم من یادت میاد به من گفتی چیکار کن گفتی از مدرسه اون روز فرار کن فرار کردم من اون روز زنگ آخر نرفتم مدرسه تا سال دیگر عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من
اصلا در مبحث ترك يه بحثي هست كه فقط بايد طرف به خاطر خودش بذاره كنار
به خاطر هر كسي باشه ترك اجباري هست و با لغزش و بازگشت
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
غروبا که میشه روشن چراغا😃 میان از مدرسه خونه کلاغا یاد حرفای اون روزت میفتم که تا گفتی به جون دل شنفتم عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من اسیر دل نبودم اگ عاقل بودم من یادت میاد به من گفتی چیکار کن گفتی از مدرسه اون روز فرار کن فرار کردم من اون روز زنگ آخر نرفتم مدرسه تا سال دیگر عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من
مثلا به اینکه تا چه حد وابسته به سیگاره یکی و میبینی روزی دو سه تا بسته سیگارم براش کمه یکی میبینی نه همینجوری روزی دونخ الکی میکشه در این صورت قابله تحمله بعدم اینکه من نمیگم به پول و تحصیلاتش برا من مهمه چقد خودم عاشقه طرف باشم اگه انتخابه من باشه دوسش داشته باشم کوتاه میام