2777
2789

شوشو ندارم🥲

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره . 

من کمتر از یکسال بعد از ازدواجم باردار شدم . هنوز به اون مرحله ای که لجبازی رو بذاریم کنار و تا حد کافی در برابر هم منعطف باشیم نرسیده بودیم و هر دومون داشتیم تعیین قلمرو میکردیم 🤣🤣 اینا اضافه شد به بالا پایین شدن هورمونا و متاسفانه خیلی زیاد دعوا میکردیم و نود درصد بخاطر داداشش بود 

آره . من کمتر از یکسال بعد از ازدواجم باردار شدم . هنوز به اون مرحله ای که لجبازی رو بذاریم کنار و ت ...

عزیزمم بچه مشکلی پیدا نکرد ؟ الان رابطه تون خوبه ؟

راستش چی بگم...من معمولا اینجا همه چی رو نمیگم...حدودی میگم...خواهر شوهرمم اینجاست چرا بچه ام مشکل پ ...

ببخشید عزیزم من چون الان با همسرم قهرم و خیلی آدم حرصی هستم میپرسم .. کولیک داشت بچه ؟ 

عزیزمم بچه مشکلی پیدا نکرد ؟ الان رابطه تون خوبه ؟

من دو تا بچه دارم 

تو بچه اولم اینطوری بودم ولی بارداری بعدشم دیگه خوب بودیم 

بچه اولم ازون بچه های خیلی سخت بد غذا رفلاکسی لجباز اما از نظر فیزیکی خداروشکر سالمه 

آره بعدها فهمید من باید اولویت زندگیش باشم و بخاطر کسی با من نجنگه . هر چند هنوز خیلی دوسش داره اما اولویت نیست 

من دو تا بچه دارم تو بچه اولم اینطوری بودم ولی بارداری بعدشم دیگه خوب بودیم بچه اولم ازون بچه های خی ...

خداروشکر سالمن انشالله مشکلای منم حل بشه جفتمون لجبازیم ..

منم تقریبا زود باردار شدم 

عزیزم 😓❤️

ببین نمی‌خوام برسونمت قربونت برم...ولی بدون زندگی جنینی خوب و سالم تضمینی برای زندگی بهتر برای کودک داره بعد از تولد 

بچه هایی که مادر نا آرام داشتن سیستم ایمنی ضعیفی دارن ودر  آینده در معرض بیماری قرار میگیرن.

پس قوی باش. زندگی اون بچه به کیفیت زندگی و حال روحی مناسبه مادرش بستگی داره 🌹❤️

انشالله سلامت بیاد بغلت 🤲🌹