2777
2789

خیلی ناراحت شدم الان کامنت ها رو می خونم

دختر قشنگم هر چند سالته هر جایگاهی داری هر چند سالی هست که داری زندگی میکنی

این اجازه رو ب هیچ احدی نده بخواد دست روت بلند کنه چه شوهرته چه پدرته

قوی باش تو زنی قدرتت باید هزار برابر مرد ( نر) باشه

اصلا کوتاه نیاین

پس خوی وحشی گری کجاست بزنین تیکه پاره کنین اون شخص رو 😒

س ل ی ط ه بودن رو خدا در وجود همه گذاشته وقتشع استفاده بشه !

ما زنیم و ما خیلی قوی تر از این حرفاییم💪🏻💪🏻

ضعف مون ناز کردنمونه ن تو سری خور بودن

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

نمیدونم کدوم تاپیک منظورته

ولی یبار با یه مرد دست به یقشو ببین هرچی زور میزنی لامصب نمیشه حریفشون شد 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفات درسته عزیزم ولی مردا زور خر دارن هیچوقت ی زن زورش به مرد نمیرسع اگ واقعی بخواد بزنه

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

تاپیک رو ندیدم 

ولی قبول دارم نباید سکوت کرد

باید راه حل پیدا کرد

آدم نه باید ظلم کنه نه بذاره مورد ظلم واقع شه

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

حرفات درسته عزیزم ولی مردا زور خر دارن هیچوقت ی زن زورش به مرد نمیرسع اگ واقعی بخواد بزنه

صدا ک داری انقد داد بزنی ابروشو ببری🤷🏼‍♀️

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

با سیاست میشه

خیلی خانم ها دیدم مخ شوهرشون رو چقدر قشنگ زدن اصلا امکان نداشته طرف بتونه بی احترامی کنه بهش

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

بعضی ها مظلوم بار اومدن 

وقتی پدر دختر رو قوی تربیت نکنه ، اون دختر فکر می‌کنه نمیتونه از خودش دفاع کنه .. می‌ترسه 

مثل یه پرنده که از وقتی به دنیا اومده تو قفس بوده و فکر می‌کنه پرواز بلد نیست

میشه تونستم که میگم خنج بکش هر چی دم دسته بردار از خودت دفاع کن

بابا نمیشه 

من داداشم نه سال از خودم کوچیکتره من هیکلی از اون بزرگترم

اون اصلا استخونیه هیکل نداره ولی مچ دستامو که بگیره هرچی زور بزنم فایده نداره که بخوام خنج هم بکشم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

با سیاست میشهخیلی خانم ها دیدم مخ شوهرشون رو چقدر قشنگ زدن اصلا امکان نداشته طرف بتونه بی احترامی کن ...

اینارو کار ندارم ک

میگم قد ی خر زور دارن 

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

چیکار به سیاست داره این موضوع

میدونی سیاست چیه؟