2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی رد شده

به هیچ عنوان رد نشده عزیزم این چه حرفیه

من خودم رشته و کار و زندگیم تو راستای تحقیقات و پژوهش های آکادمیک هست

اصلا نگو این حرفو جایی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
به هیچ عنوان رد نشده عزیزم این چه حرفیهمن خودم رشته و کار و زندگیم تو راستای تحقیقات و پژوهش های آکا ...

ولیی مطمعن هم نیستن اگر‌انسان تکامل یافته چرا میمون ها هنوز هستن یا اگه از یک سلول به وجود آمده اون سلول تکامل یافته نبوده چجوری از خود در برابر هزاران حمله محافظت کرده بیگ بانگ خودش وجود داشته یعنی خالقی برای بیگ بنگ وجود نداشته 

ولیی مطمعن هم نیستن اگر‌انسان تکامل یافته چرا میمون ها هنوز هستن یا اگه از یک سلول به وجود آمده اون ...

عزیزم انسان از میمون به وجود نیومده. همینکه این حرفو می زنی یعنی اطلاعاتی در مورد فرگشت نداری و اون چیزی رو یه جایی رندوم شنیدی داری فقط تکرار می کنی. من یه تاپیک مدتها پیش در مورد فرگشت زدم حتمااا بخونش.

اما به طور خلاصه: انسان از میمون به وجود نیومده و میمون هم از انسان به وجود نیومده. میلیون ها سال قبل نه انسانی بود و نه میمونی. بلکه اجداد مشترکی وحود داشتند که خصایص بینابین داشتن و طی میلیون ها سال شاخه های مختلفی از اون ها تکامل پیدا کرد و یه شاخه شد هوموساپینس ( انسان خردمند یا همون انسان امروزی)، یه شاخه شد مثلا شامپانزه ها، یه شاخه شد گیبون ها، یه شاخه شد اورانگوتان ها مثلا

ما با گونه های حیوانی و گیاهی و حتی باکتریایی اشتراک ژنتیکی داریم چون در نهایت اجداد همه گونه های زیستی به یک جاندار تک سلولی به اسم لوکا برمیگرده (میلیون ها سال قبل)

اما میمون ها بابابزرگ ما نیستن اگر این تصورتون از فرگشت  هست!!

حتما بیشتر مطالعه کنید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عزیزم انسان از میمون به وجود نیومده. همینکه این حرفو می زنی یعنی اطلاعاتی در مورد فرگشت نداری و اون ...

عزیز من فرگشت یه فرضیه بیش نبوده که بر اثر زور نظریه شده نظریه اثبات شده نیست و ممکنه تغییر کنه یا رد بشه داروین میگه ما از تکامل سلول به وجود آمدیم طی چند هزارسال آیا از یک سلول مبشه موجودات و حیوانات مختلف ایجاد شده در بدن ما سلول های مختلفی هستند عملکرد دفاعی ندارن و این سلول طی چند هزارسال سال کامل شده چگونه از خود در برابر حملات دفاع کرده ؟وهمون بینگ بنگ یه جرعقه به وجود آمد جهان شکل گرفت خوب اصلا نظریه داروین درست همون جرعقه یا همون سلول چگونه به وجود آمدن چرا هیچ حرفی در موردش نزد ؟

عزیز من فرگشت یه فرضیه بیش نبوده که بر اثر زور نظریه شده نظریه اثبات شده نیست و ممکنه تغییر کنه یا ر ...

طرز فکر شما در مورد نحوه پیدایش جهان، یا حتی اولین گونه زیستی تک سلولی به قدری غیرعلمی و عجیب و غریب هست که آدم رو به تعجب وا میداره که بدون داشتن سر سوزنی اطلاعات کافی چطوری اینقدر قاطعانه بر بی اطلاعی خودتون مهر تایید می زنید و اصلا متوجه نیستید چقدر بی پایه است این حرف؟

شما اصلا از اول باید برید مفهوم انرژی و سه اصل ترمودینامیک و قوانین نیوتون رو مطالعه کنید تا اصلا به درک اولیه از نحوه عملکرد انرژی برسید

بعد تازه باید شروع کنید به ایجاد خودآگاهی در گونه های زیستی و تمایز گونه های زنده از گونه های غیر زنده و همچنین گونه های بینابینی (مثل ویروس ها)

شما اصلااا درکی ندارید از چیزهایی که دارید در موردش صحبت می کنید و برای من واقعا شوکه کننده اس یک فرد تو سال ۲۰۲۴ اینقدر غافل باشه از ماهیت علمی نظریه های اثبات شده 

اصلا همین که میگین این صرفا یه فرضیه بوده و به زور نظریه شده باعث میشه تا پشت گوش های بنده سرخ بشه از این که اصلا چرا وارد باعث با فردی مثل شما شدم. چون گویا علم از نظر شما یه خاله بازی بزرگ هست و تلفیقی از تئوری های توطئه برای ستیز علیه عقاید شخصی و مذهبی شما!!

کنجکاو بودن و سوال داشتن هیچ ایرادی نداره و قابل تحسین هم هست. اما مغرضانه فکر کردن در مورد موضوعی که هیییچ سر رشته ای ازش ندارید (تا همین کامنت قبل فکر می کردید فرگشت یعنی انسان زاده میمونه!!)، این نشون میده اصلا دنبال کسب اطلاعات نیستید. دنبال تایید نگاه منسوخ خودتون هستین!!

اگر صادقانه دنبال کسب‌ اطلاعات باشید می‌رید دنبال مطالعه و دست کم کتب خود داروین رو مطالعه می کنید!!!!

اگرم نه که هیچی. در هر صورت من از شما فرار می کنم چون به این طرز فکر های عجیب و غریب در این عصر و دوره آلرژی دارم

موفق باشید

عزیز من فرگشت یه فرضیه بیش نبوده که بر اثر زور نظریه شده نظریه اثبات شده نیست و ممکنه تغییر کنه یا ر ...

یه انتشارات خیلی خوب هم داریم تو ایران به اسم انتشارات مازیار که کتب علمی رو به زبان ساده برای مخاطب عام منتشر می کنه

در مورد فرگشت، نحوه ایجاد جهان، فرضیه های کنونی برای پایان جهان، نحوه عملکرد مغز، اصول ابتدایی فیزیک کوانتوم و تفاوتش،با فیزیک کلاسیک، ژنتیک، و نظریه های علمی کتاب های بی نظیری داره.

اصلا یه کتاب داره به اسم نظریه علمی. اونو حتما بخونید تا متوجه بشید اصلا یک فرضیه چطور میشه یه نظریه و خاله بازی نیست واقعا

یه انتشارات خیلی خوب هم داریم تو ایران به اسم انتشارات مازیار که کتب علمی رو به زبان ساده برای مخاطب ...

خاتم نظریه های گوناگونی در جهان وجود داشت که با گذشت زمان رد یا اصلاح شد نظریه داروین صد درصد درست نبست داروین میگه همه چی در جهان تصادفی آیا چنین چیزی منطقی هست خوب همون سلول چگونه به وجود اومده چرا داروین چیزی نگفته همه چی علم فیزیک ریاضی تجربی نیست علم تجربی فقط مشاهده است سر دسته ابن علم های علم وحیانی هست 

یه انتشارات خیلی خوب هم داریم تو ایران به اسم انتشارات مازیار که کتب علمی رو به زبان ساده برای مخاطب ...

خاتم همون نظریه که میگین صد درصد اثبات نشده و ما نمی‌توانیم حتما درست هست همه چی از علم تجربی به دست نمی آید عقل من میگه که این سلول و بقیه خالقی داشته درحالی که داروین میگه تصادفی هست