طرز فکر شما در مورد نحوه پیدایش جهان، یا حتی اولین گونه زیستی تک سلولی به قدری غیرعلمی و عجیب و غریب هست که آدم رو به تعجب وا میداره که بدون داشتن سر سوزنی اطلاعات کافی چطوری اینقدر قاطعانه بر بی اطلاعی خودتون مهر تایید می زنید و اصلا متوجه نیستید چقدر بی پایه است این حرف؟
شما اصلا از اول باید برید مفهوم انرژی و سه اصل ترمودینامیک و قوانین نیوتون رو مطالعه کنید تا اصلا به درک اولیه از نحوه عملکرد انرژی برسید
بعد تازه باید شروع کنید به ایجاد خودآگاهی در گونه های زیستی و تمایز گونه های زنده از گونه های غیر زنده و همچنین گونه های بینابینی (مثل ویروس ها)
شما اصلااا درکی ندارید از چیزهایی که دارید در موردش صحبت می کنید و برای من واقعا شوکه کننده اس یک فرد تو سال ۲۰۲۴ اینقدر غافل باشه از ماهیت علمی نظریه های اثبات شده
اصلا همین که میگین این صرفا یه فرضیه بوده و به زور نظریه شده باعث میشه تا پشت گوش های بنده سرخ بشه از این که اصلا چرا وارد باعث با فردی مثل شما شدم. چون گویا علم از نظر شما یه خاله بازی بزرگ هست و تلفیقی از تئوری های توطئه برای ستیز علیه عقاید شخصی و مذهبی شما!!
کنجکاو بودن و سوال داشتن هیچ ایرادی نداره و قابل تحسین هم هست. اما مغرضانه فکر کردن در مورد موضوعی که هیییچ سر رشته ای ازش ندارید (تا همین کامنت قبل فکر می کردید فرگشت یعنی انسان زاده میمونه!!)، این نشون میده اصلا دنبال کسب اطلاعات نیستید. دنبال تایید نگاه منسوخ خودتون هستین!!
اگر صادقانه دنبال کسب اطلاعات باشید میرید دنبال مطالعه و دست کم کتب خود داروین رو مطالعه می کنید!!!!
اگرم نه که هیچی. در هر صورت من از شما فرار می کنم چون به این طرز فکر های عجیب و غریب در این عصر و دوره آلرژی دارم
موفق باشید