2777
2789
عنوان

خانمای بهداشتی چکار میکنید

207 بازدید | 22 پست

اونایی که بهداشت حساسن چکارایی انجام میدید

من رو دست شستن خیلی حساسم مثلا بخام چیزی بخورم یا ظرف بردارم دستم میشورم یا بیرون برم دستم کثیف باشه چیزی نمی‌خورم تا دستم بشورم غذا دهنی همسرم نمی‌خورم ولی اون از دهنی من میخوره ینی خیلیا دیدم این کارایی که من انجام میدم نمیدن اونام خیلی سالم و شادتر هستن 

مثلا وقتی خوابگاه بودم غذا دهنی همدیگه تو لیوان همدیگه میخوردن هیچی شون نمیشد یا با دست نشسته غذا میخوردن بازم چیزی شون نمیشد 

بعد شما خریدای بیرون رو مثل زمان کرونا میشورید 

بعد من تصمیم گرفتم فقط پاکی و نجسی اهمیت بدم چون وقتی خدا میگه پاک هست پاکه ولی تمییزی رو متعادل رعایت کنم

همه بعد از کرونا اینجوری شدن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

منم همینطوریم

دیگه پوست دست نمونده واسم اگزما دارم

هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه غذا میخوام درست کنم بارها بعداز دست زدن به هرچیزی دستمو میشورم

بعدیکیو دیدم پیاز خورد میکرد آب بینیش با دستمال گرفت و بعدم ادامه کارو رفت😐

هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 
شما خریدا رو‌میشورید

مامانم میشوره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یه غذا میخوام درست کنم بارها بعداز دست زدن به هرچیزی دستمو میشورمبعدیکیو دیدم پیاز خورد میکرد آب بین ...

ولی قبول داری آدمایی که خودمون میگیم کثیف سالم ترن مثلا من خودم بخاطر شست و شو دستام خشک شده پاهام از بس شستم بعد از دستشویی ترک برداشته کمر درد و پادرد هم دارم از بس طی کشیدم 

بله گاهی بهم میگن وسواس داری اما اینطور نیست که وسواس باشم 

نظم و ترتیب و انضباط جز اولویت هام هستند

بعضی ها میبینی میوه و سبزیجات و خوراکی ها خرید از مغازه همان چاپوندن با کیسه خرید در یخچال هم همانا 

خیلی بده اینطوری 

من برای لبنیات یا هر چیزی که بسته بندی دارند از فروشگاه میگیرم ظرف مخصوص دارم میریزم داخل اونا میذارم یخچال 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ولی قبول داری آدمایی که خودمون میگیم کثیف سالم ترن مثلا من خودم بخاطر شست و شو دستام خشک شده پاهام ا ...

بله شادترم هستن من همش تو استرس و فکروخیالم که آیا فلانی دستشو شسته  

بله گاهی بهم میگن وسواس داری اما اینطور نیست که وسواس باشم نظم و ترتیب و انضباط جز اولویت هام هستند ...

منم با پلاستیک خرید میزارم تو یخچال کثیف که نیست پلاستیک نو هست