2777
2789

هنوزم کسی نمیتونه قاطعانه بگه قتل کار کی بود

۹۰٪ اعتقاد دارم قتل کار  شهلا نبود 

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡

وای یه مدت چقدر میخوندم پروندشو

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اون فقط باخت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

در کل زن بی گناهی هم نبود حتی اگه قاتل نبوده باش وارد زندگی دو نفر شده

این خانم به کسی تعهد نداشت اون مرد خائن نباید به زنش خیانت میکرد و این اتفاق نمی فتاد و خوش و خرم داره زندگی میکنه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این خانم به کسی تعهد نداشت اون مرد خائن نباید به زنش خیانت میکرد و این اتفاق نمی فتاد و خوش و خرم دا ...

تازه بعد کشتن دوتا زن بدبخت ۳ بار دیگه م زن گرفته 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
من فقط موندم چطوری عاشق یه کفتاری مثل محمدخانی شده

جالبه که همسرش که کشته شد مرحوم لاله هم عاشقش شده بوده

لاله به همراه خانواده ش مقیم قطر بوده و تیم که میره قطر پدر لاله تیم رو دعوت میکنه خونه ش و لاله توسط پدر و برادرش با محمدخانی که از قبل عاشقش بوده آشنا میشه

برای من هم همیشه سوال بود که این بشر چی داشت که براش سر و دست می شکستن؟!!!!!!!!

دقیقا منم بهش فکر میکنم‌گاهیقتل کار خودش بودهولی‌گناه آقای فوتبالیستم‌کم‌نبود

حضور یک مرد در محل قتل اثبات شده بود

شهلا در بازسازی صحنه قتل به تنهایی تشک خونی رو نتونست برگردونه( سربازی با جثه کاملا درشت تر از شهلا هم نتونست) ولی از لکه های خون فقط خودش خبر داشت. یعنی شهلا هم قطعا بی گناه نبود

ولی به اذعان 11 قاضی از 22 قاضی پرونده شهلا تنها نبوده و همدستی داشت که حاضر نشد لو بده!!!