2777
2789
عنوان

لباسا رو چطوری میندازید لباسشویی

285 بازدید | 19 پست

من همه لباسا رو باهم ميندازم لباس زیر خودم و همسرم قاطی لباسا ،البته لباس زیر خودم آب میگرم بعد میندازم ولی لباس بیرون ،لباس کار همسرم اگع گل و خاک داشته باشه بادست میشورم اگع تمییز باشه ميندازم لباس شویی 

قبلا همه لباسا رو آب میگرفتم بعد مینداختم لباس شویی ولی الان کمردرد دارم نمیتونم بعد علت اینکه لباس زیر و جدا میشورید چیه لباس زیر حساسه که آلودگی بقیه لباسا رو بگیره یا لباس زیر زیاد آلوده هست 

آخه لباس شویی چند بار میشوره آبکشی میکنه بعد پودر میریزیم بعد من ی دور دیگه برنامه آبکشی رو میزنم من مامانم ۲۰ ساله همیکار میکنه تا حالا عفونت نگرفتیم منم ازش الگو گرفتم همین کار میکنم

منم همه رو میریزم بره با هم. فقط از وقتی دخترم به خونه اضافه شده دیگه لباس زیرهای اونو جدا می‌شورم. تا وقتی خونه من مهمونه و رابطه جنسی نداره، همین کار رو میکنم. چون من و شوهرم بدنمون به هم عادت داره. 

بعدش هم که انشالله میره خونه خودش. 

وسواس ندارم در کل و معتقدم اولا لباسشویی با دمای بالا بارها لباسا رو میشوره و آب میکشه، دوما بدن یه کم باکتری رو میخواد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شورت رو با کاپشن و مانتو میندازی؟ خب مایع لباسشویی همه میکروب‌ها رو نمیبره مخصوصا اگه آب زیاد داغ نباشه من شورت رو با دست میشورم  و جورابا رو میزارم جمع شه با لباسشویی و بعد جورابا یه دور وایتکس خالی میچرخه

من لباس زیرارو همون تو حموم با آب داغون صابون خودم بادست می‌شورم تا حالا یکبارم تو ماشین ننداختم ..دیگه لباس بچه ها جدا خودم وشوهرجدا تو ماشین میندازم

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

منم همه رو میریزم بره با هم. فقط از وقتی دخترم به خونه اضافه شده دیگه لباس زیرهای اونو جدا می‌شورم. ...

اره خب منم همین میگم لباس شویی ۲،۳ بار آبکشی میکنه من علاوه بر اون ی آبکشی اضافه هم میزنم بعد ی من دست میشستم زیاد تمییز شسته نمیشد ولی با لباس شویی قشنگ تمییز میشوره

یعنی شورت رو با کاپشن و مانتو میندازی؟ خب مایع لباسشویی همه میکروب‌ها رو نمیبره مخصوصا اگه آب زیاد د ...

پس با دست شستن از بین میره خب اونم بازم از صابون استفاده میکنید 

من اگر لباس گلی باشه اول اونارو تو حمام آبکشی و تمیز میکنم لباس زیر خودمو همسرمم ی دور اول با صابون ...

منم همینکار میکنم قبلا همه لباسا رو همین کار می‌کردم ولی کمر درد گرفتم چون سنگین میشد تا از حموم میکردم آشپزخونه سخت بود 

پس با دست شستن از بین میره خب اونم بازم از صابون استفاده میکنید

آخه بعد از شستن ميندازم تو یه قابلمه آب جوش خخخخ  مرزهای وسواس و جابجا کردم ولی اینکارو نکنم خارش میگیرم