2777
2789
عنوان

ADHDدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست
من سرکلاس نمیتونم رو حرف معلم تمرکز کنم تو خونه هم رو دست خطم وسواس دارم ولی هرجوووور که شده میخونم ...

خب اختلال تمرکز داری یکی از علائم بیش فعالی هم هست اما به معنای بیش فعالی داشتن نیست 

خواهر زاده من داره ولی این طور که شما میگید نیست .مثلا من پارسال باهاش  کلاس ۴ ام بود ریاضی تمرین میکردم ،میگفتم محیط مربع یعنی این .حالا بگو چی بود .نمیتونست بگه .حتی میگفتم ۲ با ۲ میشه ۴ ،حالا بگو ۲ با۲ می‌گفت نمیدونم .این یعنی تمرکز نداشتن و با دارو کنترل شده و الان خیلی بهتر شده .

اونیکه شما میگید چیز دیگه ایی هست .باید حتما برید پیش روانشناسی چیزی .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۱۰سالشه همین مشکلو داشت خیلی زیاد رفت کلاس اول تشخیص دادیم تحت نظر روانپزشک و روانشناس بود ب ...

خواهر زاده من سه ساله زیر نظر پزشکه و ۷ سالشه تمرکز اصلا نداره و مدرسه نمیتونه بره الان یک ماهه میره مهد ولی ی خط راست نمیتونه بکشه چقد بردیم اینور اونور حتی نوروفیدبک ولی نمیشینه داغون کرده مارو 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
خواهر زاده من سه ساله زیر نظر پزشکه و ۷ سالشه تمرکز اصلا نداره و مدرسه نمیتونه بره الان یک ماهه میره ...

صبر میخواد خیلی باید صبور باشید و درکنارش خیلی تمرین های تمرکزی انجام بدین باهاش

من توی این ۴ سال که دخترم رفت مدرسه به معنای واقعی پیر شدم یعنی دو سوم موهام سفیدشد ازبس بادخترم کلنجار رفتم ازبس با معلما چونه زدم که کناربیان ازبس کلمه به کلمه باهاش درس خودندم البته هنوزم میخونم هنوزم بار درسش رو دوش منه

صبر میخواد خیلی باید صبور باشید و درکنارش خیلی تمرین های تمرکزی انجام بدین باهاش

ی دیقه نمیشینه ک توجه کنه ب زور و التماس سه تا دونه فقط خط میکشه تازه شبیه خط راست یک ساله رنگارو نتونسیم یادش بدیم خواهرم پیر شده از دستش 

یدونه داداش داره ک تو تیزهوشان میخونه نمیدونیم واقعا این مشکل چجوری بوجود اومد بردیمش تبریز اونجا زیر نظر روانپزشکه 

کمسیونو اینا تشکیل دادن فک میکردیم اوتیسمه خداروشکر کردیم ک نگفتن اوتیسم گفتن بیش فعال عدم تمرکز و هوشیاری پایین کم توان ذهنی گفتن روش کار کنین درس میشه ولی همکاری نمیکنه 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞