2777
2789

چند تا تخمک داشتی و چندتاش جنین شد؟

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

نه دیگه موقع انتقال در میارن دوروزم میمونه ۵روزه میشه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامن ۵روزه بود.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه دیگه موقع انتقال در میارن دوروزم میمونه ۵روزه میشه

ی روز میمونه تارشدشو چک کنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من یه جا خوندم 5روزه. البته فک کنم به شرایط رحم هم بستگی داره

ب شرایط اسپرم و تخمک بستگی داره ک چ جنینی بدست بیاد گرید aBcdک گرید aوbازهمه عالی

ی روز میمونه تارشدشو چک کنن

نه اگر بخوای دوروز نگه می‌دارند که پنج روزه شه

البته اگه جنین شناسم تائید کنه که جنینا میتونن ۵روزه شن

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
نه اگر بخوای دوروز نگه می‌دارند که پنج روزه شهالبته اگه جنین شناسم تائید کنه که جنینا میتونن ۵روزه ش ...

تاحالا نشنیدم ب درخواست بیمار نگه دارن برامن ۴روز موند تو فریز ۵مین روز بیرون بود ۶مین روز انتقال دادن

یعنی بهشون بگم ۵ روزه کنند؟

خودشون میدونن

واسه منو سه روزه فریز کردن تو ماه انتقال وقتی قرار بود برم گفتن دوروز زودتر از روز انتقال درمیارن که ۵روزه شه

تاحالا نشنیدم ب درخواست بیمار نگه دارن برامن ۴روز موند تو فریز ۵مین روز بیرون بود ۶مین روز انتقال دا ...

واسه من  اولین انتقال سه روزه بودن انتقال دوم دکترم گفت اگه بخوای ۵روزه کنیم که احتمال بره بالا و منم گفتم باشه اونم نوشت که زودتر از فریز خارج‌کنن