2777
2789
عنوان

کاربر مه لقا ک پزشک بود فیک بود❓

816 بازدید | 42 پست

تو نصف تاپیکای کنکور هرکی میومد میگفت از الان پزشکی میشه میگفت  نه نمیشه پایت قوی نیست نمیشه

اما من سال اول پزشکی اوردم همش تاکید داشت 

😂😐

😂😂🤣😑😑😑

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا همچین چرت پرت هایی میگفت؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

پزشکی رو نمیدونم ولی فتوشاپش افتضاح بود🤣🤣🤣

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اونو من از روز اول میدونستم فیکه

خیلی تابلو بود 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شنیدم فیلم بود 

و من دیدم کلی طرفدار و هوادار داره و خانم دکتر خطاب میشه 

چند نفر هم گفتن زندگیشون رو با حرفاش ساختن 🥴

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
واقعا همچین چرت پرت هایی میگفت؟

اره میدونی چرا یهو یادش افتادم؟

من همش تاپیکای کنکوری رو سرچ میکنم نظرا رو میخونم

هی تو همش اومده بود نوشته بود امیدوار نباش از الان نمیشه و فلان

عجب ادمای ظالمین:/

اره بابا پزشک تو نی نی سایت چیکار میکنه؟ 

یه پزشک اصلا وقت داره سرشو بخارونه. 

اکثر پزشکا فقط واتساپ و تلگرام دارن. 

اصلاا تو سایت های ایرانی نمیان اینایی که اینجا عرض اندام میکنن یا پشت کنکوری در اررو پزشکی هستند که اخرم اینقدر گنده گ~وزی میکنند معلوم میشه دروغگو هستند حتی به خودشونم دروغ میگن

اره میدونی چرا یهو یادش افتادم؟من همش تاپیکای کنکوری رو سرچ میکنم نظرا رو میخونمهی تو همش اومده بود ...

اینا حق الناس گردنشونه. بابت تک تک حرفایی که زده و ممکنه بچه ها رو دلسرد کرده باشه باید جواب پس بده