2777
2789
عنوان

غمگین ها بیان

48 بازدید | 5 پست

..احساس دوست داشته نشدن از طرف مادر خیلی سخته ..اینکه درک نمیکنه ادمو و بهت تو جه و اهمیتی که باید رو نمیده خیلی سخته ..

همین الان مامانم گفت زنگ بزن به شوهر خواهرت بگو داره میاد به کیلو سبزی بیاره ..من شب قبلش با دامادمون شوخی میکردم ،خواهرم یعنی زن این دامادمون برگشت گفت دیدی گفتم باهاش شوخی نکن ،دیدی خودتو بی ارزش کردی ،با این حرفش دامادمون با من قهر کرد و ناراحت شد ..از دست این خواهرم گیری کردم که داره همه روابطمو با همه خراب می‌کنه ..اولش که با مادرم .مثل همینجوری که جلومو پیش شوهرش خراب کرد برای مادرمم همین کارو کرد و هی با حرفاش کاری کرد مادرم هم الان همش تا چیزی ناراحت میشه ..

خسته شدم ..یعنی بخداوندی خدا من نمی‌دونم زندگی چیه از دست خانواده خودم ..

مادرمم جوریه که همش به من ظلم می‌کنه و وقتی خواهرام اذیتم میکنن میگه کاری نکردن که داشتن شوخی میکردن ،یا میگه تقصییر تو بود ،یعنی پشت اوناست و هرکاریم کنن یه بار بهشون تذکر نمیده ..

زندگیمو سخت کردن💔😭😭بخدا تو این سن نمی‌دونم خوشی و خوشحالی یعنی چی 💔

از رفتارهای بی انصافانه مامانم دیگه دارم روانی میشم ..

فکرشو بکنید مادرتون نه بهتون باور کنه ،نه بهتون احترام بزاره ،نه بزاره از خودتون دفاع کنید ،و براش مهم نیست که دارید خیلی اذیت میشید ..به وضوح میبینم مادرم برام هیچ احترام و ارزشی قائل نیست ..

تورو خدا من چیکار کنم..؟؟شکست عشقی هم خوردم نمیتونم به ازدواج فکر کنم ..اینام هرروز خونه مان و دیگه زندگی رو برای من جهنم کردن 😭

منم توی یه همچین محیطی هستم ولی خب من مدام عصبی میشم از اینکه خواهرم میره مامانمو پر میکنه بعد مامانم میاد سر من خالی میکنه کار میکشه به دعوا و داد و بیداد ته هر دعوا هم مامانم میفهپه که اشتباه کرده ولی باز هم دفعه بعد به حرف خواهرم گوش میده

منم توی یه همچین محیطی هستم ولی خب من مدام عصبی میشم از اینکه خواهرم میره مامانمو پر میکنه بعد مامان ...

خیلی سخته بخدا تو این سن کارم فقط گریه کردنم ..یه جهنمی برام درست کردن که نمیشه توش نفس کشید..از کجا می‌دونی مامانت می‌فهمه اشتباه کرده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته بخدا تو این سن کارم فقط گریه کردنم ..یه جهنمی برام درست کردن که نمیشه توش نفس کشید..از کجا ...

خب وقتی میاد میوه پوست میکنه پشیمونه سعی میکنه از دلم دربیاره متوجه میشم غذای مورد علاقه مو میپزه

من گریه نمیکنم اما خیلی عصبی میشم یه بار فشارم رفت روی ۱۸ در صورتی که من اصلا فشار خون ندارم

خب وقتی میاد میوه پوست میکنه پشیمونه سعی میکنه از دلم دربیاره متوجه میشم غذای مورد علاقه مو میپزهمن ...

هه باز مامان تو خیلی خوبه ..مامان من ماه به ماه سر خطایی که نکردم باهام قهر می‌کنه و حتی براش مهم نیست غذا میخورم یانه ..چون مدام بهش میگن خیلی بهش. رو دادی مامان ،همسنای اون نمی‌دونم چیو‌چی و هزار تا حرف دیگه .نقطه ضعف من مادرمه ..اگر مادرم یه بار به حرفشون گوش نمی‌داد اونام دیگه این جرعتو به خودشون نمیدادن