2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اینطوری ن 

ولی موردایی دیدم ک ظاهری واقعا پسره با دختره متفاوت بوده 

خداروشکر خوشبختم هستن 

من نمیگم زشت ولی خوب دختر قیافه معمولی داشته 

پسر زیبایی کامل 

ولی تا حالا برخورد ک‌داشتم باهاشون دختره واقعا از نظر اخلاقی ماه بوده ینی خاکی و خوش برخورد ب معنای واقعی

شاید دلیلش همینه 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

شاید پسره سوای قیافه، یه مساله حادی داره که کسی حاضر نمیشه باهاش ازدواج کنه

مثلا خانواده داغون

سابقه ناجور

بیماری خاص

اخلاص زشت

و...

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

اگر در دیده مجنون نشینی

به غیر از خوبی لیلی نبینی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

من یه بلاگرو میشناسم

شوهره خوووووشگل خوووشتیپ ولی دختره چاااق قیافه ی واقعا معمولی یا روبه داغون که تازه با عمل و ژل شده معمولی

ولی پسره عاشقه

خیلیااارو دیدم پسره واقعا حرف نداشت ولی دختره واقعا کم بود !

شاید اونقدر عشق داره نسبت به همسرش که وصلتشون انجام شده .

یک خانمی را میشناختم، چهره ش نسبت به شوهرش متوسط بود،ولی انقدر با ادب و با شخصیت بود که از شدت مودب بودنشون،تو همون یکبار دیداری که داشتم،به دلم نشست..شش سال میگذره ولی هنوزم طرز بیان و شخصیتش یادمه. 

زنی هم دیدم که ظاهر خیلی خوشگلی داشت ولی اخلاقش یه ریال هم نمی ارزید

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤