2777
2789
عنوان

کار در منزل😔😔

120 بازدید | 10 پست

خیلیییی نیاز دارم چیزی سراغ ندارید😔😔😔

نائب ختم و چله 

نماز روزه استیجاری میت ایناهم میشم اگر سراغ دارید بهم بگید خدا خیرتون میده😔😔

اگر کسی هم خودش خواست چله یا ختم و اینا درخواس ت بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا تجربه بنده ثابت کرده هیچوقت کار غیرحضوری به کار حضوری نمیرسه هم از لحاظ کیفیت هم کمیت چون شما در کار غیرحضوری طرف رو تو مجازی یا پشت تلفن میبینی و طرف چه مشتری چه صاحبکار میتونه سرت کلاه بگذاره

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

بخاطر بیماری مادرم نمیتونم بیرون کار کنم

به نظرم سمت کار غیرحضوری تایپ و سبزی خردکنی نرین خیاطی بسته بندی و اینا بهترن

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

بخاطر بیماری مادرم نمیتونم بیرون کار کنم

درضمن خدا به حق همین ایام عزیز مادرتون رو شفا بده. 

هرچقد گشنم پیدا نشد

از برنامه شیپور استفاده کنید