2777
2789
عنوان

مثانه خیلی برگ جنین

461 بازدید | 24 پست

سلام دوستان رفتم سونو غربالگری،گفتن انسداد مجاری ادرار داره و مثانه جنین خیلی بزرگه و باید سقط بشه،اگرم سقط نکنی زیاد توی شکمت زنده نمیمونه و اینکه کلیه هاشم درگیر شده و آب دور جنین هم کم میشه و جنین خودش توی شکمت میمیره

نپرسیدی اگه خودش سقط نشه ممکنه زنده به دنیا بیاد؟ و اگر سقط نشد ممکنه خوب بشه خودش؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاخدا سونوانومالی رفتی اینارو گفت؟؟؟چندهفته ای؟؟

بنطرم ب یدونه سونو اکتفانکن دوسه جای دیگه سونو انجام بده ب چندتادکترنشون بده خیالت راحت بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خب بذار خودش بمیره چرا تو بکشیش؟؟؟

من خیلی دیدم که با بزرگتر شدن جنین مجاری باز شده و مشکل دفع ادرار حل شده

بنطرم پیش یکی دوتا پزشک دیگ هم برو

به من گفتن آب دور جنین بچت نداره اونم نه یه سونو سه تا سونو همون روز ختم بارداری خوردم و زایمان کردم سر زایمان دکتر گفت این رحم که داخلش پر آبه! فقط اکثر اب رفته بود پشت بچه و تو سونو دیده نمیشده!!!!

سقط نکن💔خدابزرگه..اگر به هرحال بذاره زبونم لال خدایی نکرده فوت بشه تو سقط نکن💔💔💔💔💔

بچه مریض به دنیا بیاره که زجر بکشه؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بچه مریض به دنیا بیاره که زجر بکشه؟

والا به نصف اطرافیان منم خیلی حرفا زدن حرفایی از همین قبیل یا تشکیل نشدن قلب و....تهش الان همشون سالم آن خدارو شکر خدارو شکر...هیچ چیشونم نیست !!!

نپرسیدی اگه خودش سقط نشه ممکنه زنده به دنیا بیاد؟ و اگر سقط نشد ممکنه خوب بشه خودش؟

من الان ۱۴ هفته هستم گفتن خودش سقط میشه چون وقتی کلیه درگیر بشه چند روز بیشتر طول نمیکشه و از کار میوفته برای همین نامه دادن روی پزشکی قانونی،و پزشکی قانونی هم پیش یه دکتر پریناتولوژی دیگه فرستاد که اونم نظرش همین بود.

گفتن درمان نداره و زیاد زنده نمیمونه اگرم زنده بمونه و دنیا بیاد دوتا کلیه اش پیوند میخواد

تو انومالی؟ بنظر من صبر کن چند روز دیگه دوباره سونو بده مطمئن شی

نه سونو ان تی گفت مثانه اش بزرگه و حواب سونو رو بردم پیش دکتر خودم گفت برو توی خونه سقط کن،شوهرم بردم پیش دکتر پریناتولوژی که اونم گفت سقط کن اما نه توی خونه نامه میدم که پزشکی قانونی مجوز بده که پزشکی قانونی هم مجدد سونو نوشت پیش یه دکتر پریناتولوژی دیگه که اونم نظرش همبن بود که درمانی نداره و سقط درمانی نیازه،قراره فردا با پس فردا رای صادر کنن،شوهرم گفت قبل اینکه ببرمت بیمارستان مجدد میبرم سونو شاید بچه خوب شده باشه

یاخدا سونوانومالی رفتی اینارو گفت؟؟؟چندهفته ای؟؟بنطرم ب یدونه سونو اکتفانکن دوسه جای دیگه سونو انجام ...

نه سونو ان تی،چهارتا سونو رفتم و نظر چندتا دکتر رو پرسیدم همشون نظرشون یکی بود.