2777
2789
عنوان

مثانه خیلی برگ جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 24 پست
بچه مریض به دنیا بیاره که زجر بکشه؟

دکترا نظرشون اینه که مرحله تولد نمیرسه

میگن بچه ای که توی هفته پایین دچار این مشکل شده زنده نمیمونه و زود کلیه اش از کار میوفته و چون نمیتونه ادرار کنه آب دورشم کم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا سونوانومالی رفتی اینارو گفت؟؟؟چندهفته ای؟؟بنطرم ب یدونه سونو اکتفانکن دوسه جای دیگه سونو انجام ...

تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیفته توکلت بحداباشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیفته توکلت بحداباشه

ان شاءالله،توکل کردم بخدا

امروز از پزشکی قانونی تماس گرفتن و گفتن فردا با ۴ قطعه عکس و کارت ملیت بیا که ساعت ۱۰ جلسه اس و قراره رای صادر بشه،قبل اینکه برم بیمارستان یکبار دیگه میرم سونوگرافی ببینم بچه در چه وضعیه

ان شاءالله،توکل کردم بخداامروز از پزشکی قانونی تماس گرفتن و گفتن فردا با ۴ قطعه عکس و کارت ملیت بیا ...

الهی بمیرم چقدر سخت انشائ الله بحق علی اصغر خبرای خوب بشنوی گلم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
گفتن درمان نداره و زیاد زنده نمیمونه اگرم زنده بمونه و دنیا بیاد دوتا کلیه اش پیوند میخواد

عزیزم🥺🥺🥺 

انشالله هرچی خیر و مصلحته همون پیش بیاد

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲