شده تاحالا شیطانو تو زندگیتون دیده باشید ؟ همه ی ادما ممکنه یه درجاتی از بدجنسی رو داشته باشن اما یه کسی که انگار روح شیطانه تو جلد آدمیزاد ؟ من یه چندتا از فامیلامون هستن که واقعا وحشتناکن. حالا شاید بقیه ی آدماهم باشن ولی ضعیف تر
من ینفر هست که زندگیمو بدجوری خراب کرده کثیف عوضی . اون خوده خوده شیطانو دیدم توی وجودش
یعنی برای من اتفاقی افتاد شب و روزم گریه ست خدا شاهده جوری اون زنی...کهی فاسد روم جادو زد که بدنی که سالم بوده الان مشکوک به سرطانم. هر روز که میگذره به خدا میگم من از خدا نمیگذرم که گذاشتی همچین اتفاقی بیفته اون فا...حشه سر و سالم باشه. یک آدم حسود و عقدهایه یه آدم مفت خور که تمام زندگیش با جادو و جنبل رفته جلو از هر کیم پرسیدم راجع بهش گفتن که این آدم مشکل داره یه گره یا بستگی افتاده تو زندگیش خودش هم خبر نداره. از بس آدم کثیفیه هیچ چیز زندگیش واقعی نیست اون از شوهر کردنش که خانوادهی پسر محال بود بزارن پسرشون با این زندگی کنه هنوزم نمیزاره. به زندگیم به پول و مال و همه چی من حسادت میکنه من از ته دلم آرزو میکنم براش دو تا جفت چشش غدهی سرطانی دربیاره کور شه به حق پنج تن، که با من اینجوری کرد. بازم ۱۰۰ رحمت به شیطان