2777
2789
عنوان

شیطان

429 بازدید | 18 پست

شده تاحالا شیطانو تو زندگیتون دیده باشید ؟ همه ی ادما ممکنه یه درجاتی از بدجنسی رو داشته باشن اما یه کسی که انگار روح شیطانه تو جلد آدمیزاد ؟ من یه چندتا از فامیلامون هستن که واقعا وحشتناکن. حالا شاید بقیه ی آدماهم باشن ولی ضعیف تر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور ممکنه ابلیس رو ببینیم و بفهمیم ابلیسه؟

اصلا ممکن نیست

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

من بدتر از شیطانو دیدم یعنی آدم کثیفی رو دیدم که حاضره برای رسیدن به پول هر کار زشت و غیر انسانی رو انجام بده هر جادو و جنبلی رو انجام میده تا برسه به پول. اگه خدایی وجود داره باید جواب اینجور آدما رو باید بده اگه هم نیست که دیگه هیچی

من بدتر از شیطانو دیدم یعنی آدم کثیفی رو دیدم که حاضره برای رسیدن به پول هر کار زشت و غیر انسانی رو ...

من ینفر هست که زندگیمو بدجوری خراب کرده کثیف عوضی . اون خوده خوده شیطانو دیدم توی وجودش