2777
2789
عنوان

دورهمی✨🤌🏻

341 بازدید | 82 پست

حوصلم سر رفته و البته یکمم گرفته ام

بیاین حرف بزنیم موضوع آزاد بگیم و بخندیم یکم از مشکلات فاصله بگیریممم(جوک بفرسین و بازی و هر چیزی)

خو شروع کنین🤍

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

😍😁سلام به همگییی 

چطورین

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلاممممفدا تو خوبیی

قربونت عزیزدلم شکر 

حیففف تاپیک بالا نیومد🥲🥲

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نشیییی شکرشتایپک کی گلبم

بووس بهت 

تاپیک خودت 🥹 این تاپیک بایدد شلوغ میشد  

منم تاپیک نمیزنم هیچکیی نظر نمیزاره اه

بووس بهت تاپیک خودت 🥹 این تاپیک بایدد شلوغ میشد منم تاپیک نمیزنم هیچکیی نظر نمیزاره اه

آخه منم تعجب کردم تاپیک های قبلی پر بازدید میشد😂

خیلی خلوت شده نی نی سایت

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

آخه منم تعجب کردم تاپیک های قبلی پر بازدید میشد😂خیلی خلوت شده نی نی سایت

😁اره.. فداسرتت

2790
2778
2791
2779
2792